Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmarada tekirdağda balık yok

Balık37

Yeni Üye
Adı
Erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili arkadaşkar selamlar
Maalesef tekirdağda iki üç haftadır küçük teknemle çapariyle istavrit avına çıktım tık yok.Gele gele yalnız bir ufak mezgit geldi. MARMARA DENİZİ KURUDUMU özellikle Süleymanpaşa da.
Aşırı deniz anası var ve müsilaj gitmemiş.Marmaranın başka kısımları nasıl merak ediyorum. Yerli balıkçılar Mayısın ortasına kadar (Kiraz zamanına) bekle diyorlar şimdi balık çok dışarıda imiş.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
İstanbul anadolu yakasıda bomboş şu an ,mayıs falan kurtarmaz bu sene bomboş geçer herkesin fikri bu yönde ,bilimsel araştırmalarda destekliyor marmara öldü ..bu sene hiçbişey olmaz denizde hayat yok

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Balığın olmaması şimdilik mevsimsel olabilir ama bu gidişe balıkların yaşayabileceği bir denizimiz kalmayacağı için balığın marmaradan yok olması da sürpriz olmayacak.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sular biraz daha ısınırsa balıkları görmeye başlarız. Tabi müsilaj basmazsa.

Balık37

Yeni Üye
Adı
Erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Duyduğuma göre istanbulda galata ve unkapanı köprüsünde millet istavrit yakalıyormuş.o zaman marmaraya giriyor balık ama tekirdağ tarafına şimdilik ilerlemiyor.Umarız fikirlerini değiştirirler biz de bir siftah yaparız

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
cumartesi günü akşam 17:00'dan 01:30'a kadar sadece 4 tane vuruş alabildik galatada fakat bir önceki hafta cumartesi günü yaklaşık 2 kilo istavrit tuttuk.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekirdağ açıklarda istavrit çok tutan var. Kıyılarda henüz bir şey yok ama kova kova istavrit paylaşımları geliyor facebook gruplarda.

Balık37

Yeni Üye
Adı
Erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mayıs bitti halen balık malık gözükmüyor tekirdağda.Bu sene ölüye benziyor.Denizler de çok kirli üstelik deniz anası be müsilaj dolu.Balık ne yapsın çekti gitti diyarlara...