Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmaris tatil yeri tavsiyesi

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese Merhaba
4-14 temmuz tarihleri arası senelik izinde olacağım. İznimi Marmaris veya Datça taraflarında geçirmeyi düşünüyorum. Bu sene her sene yaptığımız gibi herşey dahil bir otele çakılıp kalmak istemiyorum. Bu sebeple tavsiyelerinize ihtiyacım var. Marmaris veya Datça'da tavsiye edebileceğiniz pansiyon, butik otel veya apart tarzı yerleri bilmek isterim. Tatile arabamla çıkacağım eşim ben ve 4 yaşındaki kızım ile kalabileceğim. Rahat, temiz, bol balık meralı :) ve mümkünse ekonomik konaklama tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Saygılarımla.

cagatay.

Üye
Adı
cagatay
palamutbükü şef apart (taş evler), gündogmadan spin ile liman girişinde akya, turna, bolluğunu bilmem ama rastgelsin...

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
Marmaris Orhaniye İncir. Kız kumunu bilirsiniz bilmem ama kız kumunun 100 m kadar sağında denize sıfır 6 veya 7 odadan oluşan butik otel. Face book da Orhaniye İncir diye bulabilirsiniz. Yemekleri, ortamı vs mükemmel bir yer. Tavsiye ederim.

Mustafa A.

Üye
Adı
mustafa
Marmaris içinde de var ama palamut bükü .Orhaniye. Selimiye Bozburun veya bence en iyisi amazon camp yada golden key amazon tercih edebilirsiniz... İyi tatilller...

Mektupla

Daimi Üye