Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mercan, Fangri, avlarım, Takımlarım ve yöntemlerim.26 Mart 2011

OxDaTiTy

Aktif Üye
Adı
Dr. Burç
tebrikler her zamanki gibi güzel avlar...

ayrıca güzel dilli anlatımınız içinde ayrıca teşekkürler :)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Unutamadığım Mercan avlarımız.Harika günlerdi gerçekten.Bu sene yine kısmetse yanındayım sevgili Orhan ağabeyim.Kendine iyi bak..Herkese selamlar,sevgiler.Herşey gönlünüzce olsun..
Günaydın sevgili Cahit kardeşim, inşallah bu sene tekrar beraberiz zatem bana yakın da geldin, sizleri çok özledik bekliyoruz, savgiler, hoşçakal.:):):)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Orhan Ustam şu kolyosları kanlı canlı kesip de mercana atma olayına hep heves etmişimdir görüntüleri bile ne kadar güzel. Gönlünüzdeki avlara rastgelmesi dileğimle.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Elerine sağlık Orhan abi,
Çok faydalı bilgiler hazırlamışsın yine mercan avı çok istediğim ve arzuladığım bi av..en verimli zamanı eylül'den sonra sanırım.bu sene yapmayı hedefliyorum görüşmek üzere selamlar...
Çok teşekkürler sevgili İrfan kardeşim, havalar biraz müsait olursa ilk yapacağım av mercan avı olacak, valla ben de çok özledim, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

cemsy

Yeni Üye
Adı
cem suzer
orhan baba,cım fotoları görünce prenseslerle dudaktan kalbeeee deriz biz buna.pazar gününü iple çekmeye başladım bile.büyük kaptan her şey için sağol var ol.içim açıldı vallahi

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan Ustam şu kolyosları kanlı canlı kesip de mercana atma olayına hep heves etmişimdir görüntüleri bile ne kadar güzel. Gönlünüzdeki avlara rastgelmesi dileğimle.
Çok teşekkürler sevgili Selahattin kardeşim, eğer bu avı akşam üzeri güzel bir taşın üzerinde yaparsan , eğer yemler de kanlı şerit halinde ise takımlarında kuvvetli iğnende büyük ve sağlam ise bak fangriler nasıl geliyor.:):):)
Sana da güzel mercanlar, fangriler dilerim, hoşçakal.:):):)

Sevgili arkadaşlar,
Bu gün çok sert bir hava ve dalgalı bir deniz vardı,
bende bu havada sırtıda şansım olacağını düşündüm,
yozuri 13 cm. sahteyi dolaştırmaya başladım, fakat
saatlerce dolaşmama rağmen, hiç birşey gelmedi,
biraz çapari yaptım, aldığım kolyozları yem yapıp ,
gene mercana bakmaya başladım, denizde çok akıntı
olmasına rağmen, mercanları aldım, bu arada,
hayatımın mercanı, yeni sevgilim geldi, çok mutluyum.
hoşçakalın.sizlerede güzel balık avları dilerim.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
orhan baba,cım fotoları görünce prenseslerle dudaktan kalbeeee deriz biz buna.pazar gününü iple çekmeye başladım bile.büyük kaptan her şey için sağol var ol.içim açıldı vallahi
İnşallah güzel mercanlar alırsınız, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sevgili Fatihli kardeşim özelden mesajın için teşekkürler buradan mercan avları hakkında bilgilere ulaşabilirsin. bana ya sorularını bekliyorum, sevgiler hoşçakal.:):):)