Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba Izmir'in Güzide Deniz Kasabası Dikili' Den Herkese Bolca Selam...

hakankaptan

Yeni Üye
Adı
Hakan R.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin avında yeni olan kardeşiniz olarak engin bilgilerinizden faydalanmak ve karşılıklı bilgi alışverişi yapabilmek için bu büyük aileye eğer kabul ederseniz katılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır at-çek tekniği balık avıyla hobi olarak uğraşmaktayım. Henüz çok yeniyim. Kısa zaman da güzel işler başarmak isterdim ama başaramadım :D. Kendimi geliştirmek istiyorum; bende sizler gibi araştırmayı seviyorum ve burdayım. Buraya 2020 sene başında katıldığım için herkese mutlu yıllar diliyorum. Umarım bol avlı çokça günlerimiz olur ;)..
kamış : savage gear 10-32 gr 244cm
makine : tubertini ap power yellow 4000
ip : dandik bişey ipte çok yeniyim.

tunaycanalp

Aktif Üye
Adı
Tunay Canalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz, İyi forumlar :) Bu arada orada Ülken diye kıymetli bir kardeşimiz var, her türlü bilgi ve ekipman ihtiyacınızda size yardımcı olacaktır :)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz Hakan bey

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Spin avında yeni olan kardeşiniz olarak engin bilgilerinizden faydalanmak ve karşılıklı bilgi alışverişi yapabilmek için bu büyük aileye eğer kabul ederseniz katılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır at-çek tekniği balık avıyla hobi olarak uğraşmaktayım. Henüz çok yeniyim. Kısa zaman da güzel işler başarmak isterdim ama başaramadım :D. Kendimi geliştirmek istiyorum; bende sizler gibi araştırmayı seviyorum ve burdayım. Buraya 2020 sene başında katıldığım için herkese mutlu yıllar diliyorum. Umarım bol avlı çokça günlerimiz olur ;)..
kamış : savage gear 10-32 gr 244cm
makine : tubertini ap power yellow 4000
ip : dandik bişey ipte çok yeniyim.
Hoşgeldiniz aramıza...