Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar Arkadaşlar

BLacKExisT

Yeni Üye
Adı
Halit Gökhan SELLİER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese Merhaba Arkaraşlar.

Ankara' da yaşıyorum. Balık sevdasında çok yeniyim. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İnternetten alış veriş sitelerinden bir adet Bauer Testa 6000 Marka Makara ile Albastar Trachurus 420CM 100-250GR Surf Olta Kamışı satın aldım Ankara' da av marketlerden bunun misinasını sardırıp kullanmak istiyorum. Benim amacım şu aslında meraya gidip oltamı attıktan sonra kıyıya sabitleyip o şekilde avlanmak istiyorum. Ankara' da nerelerde kıyıdan balık tutabilirim bir de sizce bu iki ürün birbirini tamamlar mı. Neler almalı ve nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim.

berkembdk

Yeni Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar hoş geldin zehri almışsın hayırlı olsun :D Ankara'da çok tecrübem olmamasına rağmen Asartepe Barajını tavsiye edebilirim kıyı şeridi geniş kendine bir yer bulabilirsin. Onun dışında ben LRF disipliniyle avlandığım için beklemeli av için bir şey öneremeyeceğim. Rastgelsin

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Halit , kamışın güzel ama tatlı su için biraz uzun ve atar aralığı fazla tatlı suda genelde 50-150 gr arası ağrlık atılır , denizde kullanmayacaksan bu kamış sana uzun ve atar aralığı fazla gelir , makinan biraz uyumsuz olmuş makina olarak bunu önerebilirim Bauer Pasha 6000 5+1BB Olta Makinası Fiyatları ve Özellikleri, kendime de ayni makinayı aldım , kamış olarakta bunu alabilirisn güzel kamıştır Albastar Pegasus 2807 Olta Kamışı 360cm 70-120gr Teleskopik Olta Kamışları Albastar sadece 100 gr dan fazlası atarken fazla yüklenme.

BLacKExisT

Yeni Üye
Adı
Halit Gökhan SELLİER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar hoş geldin zehri almışsın hayırlı olsun :D Ankara'da çok tecrübem olmamasına rağmen Asartepe Barajını tavsiye edebilirim kıyı şeridi geniş kendine bir yer bulabilirsin. Onun dışında ben LRF disipliniyle avlandığım için beklemeli av için bir şey öneremeyeceğim. Rastgelsin
Teşekkür ederim ilginiz için. Aynen zehri aldık bakalım bugün Ankara' da bir av bayinden misinasını sardırıp tam takım hazır hale getirip hafta sonu bir denemek istiyorum. Umarım ilk günden bir olumsuzlukla karşılaşmam.

BLacKExisT

Yeni Üye
Adı
Halit Gökhan SELLİER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldin Halit , kamışın güzel ama tatlı su için biraz uzun ve atar aralığı fazla tatlı suda genelde 50-150 gr arası ağrlık atılır , denizde kullanmayacaksan bu kamış sana uzun ve atar aralığı fazla gelir , makinan biraz uyumsuz olmuş makina olarak bunu önerebilirim Bauer Pasha 6000 5+1BB Olta Makinası Fiyatları ve Özellikleri, kendime de ayni makinayı aldım , kamış olarakta bunu alabilirisn güzel kamıştır Albastar Pegasus 2807 Olta Kamışı 360cm 70-120gr Teleskopik Olta Kamışları Albastar sadece 100 gr dan fazlası atarken fazla yüklenme.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Yaz aylarında denizde de kullanırım ben oltayı fakat ben hiç anlamadığım için biraz internetten acemice yaptığımıaraştırma sonucu bu makinayı aldım ama aldım bir kere şimdi değiştirme imkanım da yok bu makine ile tutamaz mıyım acaba

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlginiz için çok teşekkür ederim. Yaz aylarında denizde de kullanırım ben oltayı fakat ben hiç anlamadığım için biraz internetten acemice yaptığımıaraştırma sonucu bu makinayı aldım ama aldım bir kere şimdi değiştirme imkanım da yok bu makine ile tutamaz mıyım acaba
Aldıysan takıp deneyeceksin, bence işini görür en azından acemiliğini atana kadar. .