Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar .. Ufaktan bir yardım rica ediyorum

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Yunus..

Öncelikle her yerin ve her balığın takımı farklı olabiliyor.
Özellikle köprü balıkçılığı kendine özgü takım ve aparatlar gerektirir.
Orada avlanmak için alt seviye takımlar işini görecektir.
Boğaz ve marmara kıyıları balıkçılığında ise daha seçici takımlara sahip olmak hem balıktan alacağın keyfi, hem de yakalayacağın balıkları etkiler.
Spin işi başlıbaşına bir disiplin ve bir çok alt ve üst gruplara da ayrılabiliyor.

Eğer asıl hedefin başlangıçta köprüyse ki önermem; seni daha çok doktora götürebilir. :)
Balık çıktığı zamanlar iyi yerlerde yer bulamazsın, bulduğun yerlerde taciz edilirsin, yeri gelir değil olta atmak yürüyecek yer bile bulamazsın köprüde..

Diğer kıyı balıkçılığı daha sakindir. Yeri ve zamanı tutturusan çok güzel avlar da yaparsın.

O 50-100 liralık takımları unut derim..
Bu işin sonu yok ama baştan biraz bütçe ayırırsan sonradan rahat edersin

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yunus Emre Kardeşim önce hoş geldin diyeyim;
Hoş geldin

Ayırdığın bütçeyi bir kenara koy ve bütçene katkı yapmak için birikim yapmaya devam et, ileride sağlam ve devamlı kullanabileceğin bir takım yaparsın.
şimdi'lik seni yemli ve istavrit avı için idare edecek (sıfır )bir takım hediye etmek istiyorum,
kabul edersen adresimi özelden yazıyorum, istediğin zaman gelip alabilirsin.
İşte Bu Alkışlanır, Hemde ayakta.:harika:

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Yunus kardeşim Doktorun kafa dağıtmak için en güzel faaliyetlerden birini önermiş.
Bende yemli avlarda kullanabileceğin bir takım hediye etmek isterim. Kabul edersen memnun olurum .
sea master 390
Okuma av 65
Yemli avlarda, boğazda istavritte uzun süre kullanabilirsin acemiliğini atabilirsin.
Kadıköy bostancı maltepe kartal elden teslim edebilirim. Telefonumu özelden yazıyorum.
Yeni hobin hayırlı olsun.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yunus kardeşim Doktorun kafa dağıtmak için en güzel faaliyetlerden birini önermiş.
Bende yemli avlarda kullanabileceğin bir takım hediye etmek isterim. Kabul edersen memnun olurum .
sea master 390
Okuma av 65
Yemli avlarda, boğazda istavritte uzun süre kullanabilirsin acemiliğini atabilirsin.
Kadıköy bostancı maltepe kartal elden teslim edebilirim. Telefonumu özelden yazıyorum.
Yeni hobin hayırlı olsun.
Yunus sana açılan birçok kucak ve uzanan dostluk elleri varken. En iyi ilaç bu olsa gerek kardeşim. Aramıza Hoş geldin.

fatihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Fatih Albayrak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yunus Emre Kardeşim önce hoş geldin diyeyim;
Hoş geldin

Ayırdığın bütçeyi bir kenara koy ve bütçene katkı yapmak için birikim yapmaya devam et, ileride sağlam ve devamlı kullanabileceğin bir takım yaparsın.
şimdi'lik seni yemli ve istavrit avı için idare edecek (sıfır )bir takım hediye etmek istiyorum,
kabul edersen adresimi özelden yazıyorum, istediğin zaman gelip alabilirsin.
Siz Ne Güzel İnsanlarsınız... Allah Herşeyi Gönlünüze Göre Versin İnş. Böyle şeyler görünce gerçekten çok mutlu oluyorum.