Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar

Meraklı48

Yeni Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fethiyede yaşıyorum ailece balık tutmaya gidebileceğimiz kamp kurabileceğimiz yer bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz yeni üye olduğum için nasıl yardım isteyeceğimi de bulamadım

erd3m

Yeni Üye
Adı
Erdem Küçükıslıkcı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fethiyede yaşıyorum ailece balık tutmaya gidebileceğimiz kamp kurabileceğimiz yer bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz yeni üye olduğum için nasıl yardım isteyeceğimi de bulamadım
Fethiyedeki koyları zaten biliyorsundur. Yazları çoğu özel işletmede olduğu için kamp konaklama için ücret alacaklardır. Kışları ise çay kahve için açık tutulan mekanlar var kamp ve avlanmaya yüzme alanları dışında izin veriyorlar.
Google maps den : 36°40'03.5"N 29°06'17.3"E Çalış plajına bakabilirsiniz. Yaz aylarında sabah suyu güzel balık yapar. Plajın özel olmayan alanlarına kamp kurar ailecek balık tutabilirisiniz.

Google Maps: 36°40'55.7"N 29°04'15.6"E Akmaz Pinik alanını da tavsiye ederim. Balık sözü veremem ama kamp için ideal alan.
Google Maps: 36.678886, 29.084137 Burası da kamp ve balık için uygun ama kalabalık oluyor yazları.
Google Maps: 36°41'46.2"N 29°02'12.2"E KAmp ve balık için uygun bir alan.

Ben Spin ve LFR den anlamıyorum. Ben surf casting yapıyorum. Bu alanlarda Uzun süreli beklemeli dip ve yüze avlarında balık yakalayabileceğinizi düşünüyorum.
Yem olarak buralarda yengeç - sülünez - madya bulamazsınız. Genellikle Tavuk eti ile avlanıyorlar. Mamun çimçim canlı karides genel tercih.