Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

mırmır çupra gibi balıklar için kamış önerisi

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Başlıkda belirttiğim türde balıklar için yemli avda kullabileceğim uygun fiyatlı kamış olta seti yapmak istiyorum. elimde shimano fx 4000 var kamış olarak spin kamış var 7 25 atarlı sadece makinayı bu işde kullabilirmiyim. yoksa yeni kamış makina setmi yapmam gerekir. önerebileceğiniz varmıdır uygun. teşekkür ederim.

Faryalı

Daimi Üye
5000-6000 kafalı makineler ve 75 gr üstü atarlı kamışlar daha doğru seçenek olur. Elinizdeki takımla yapılır ama küçük ağırlık ve yakın mesafede av imkanı sağlar.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Başlıkda belirttiğim türde balıklar için yemli avda kullabileceğim uygun fiyatlı kamış olta seti yapmak istiyorum. elimde shimano fx 4000 var kamış olarak spin kamış var 7 25 atarlı sadece makinayı bu işde kullabilirmiyim. yoksa yeni kamış makina setmi yapmam gerekir. önerebileceğiniz varmıdır uygun. teşekkür ederim.
Avlanacağın mera çok akıntılı dalgalı bir mera değilse kombinasyonunu kullanabilirsin. Ben 5-25 atarlı kamış 3000 lik makine ile çok güzel mırmır ve eşkina gibi balıklar avlıyorum. Sende avlayabilirsin.

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Avlanacağın mera çok akıntılı dalgalı bir mera değilse kombinasyonunu kullanabilirsin. Ben 5-25 atarlı kamış 3000 lik makine ile çok güzel mırmır ve eşkina gibi balıklar avlıyorum. Sende avlayabilirsin.
çok akıntılı değil.kaç gram kurşun atıyonuz

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif