Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mono-mono lider şok olur mu?

cgds52

Yeni Üye
Adı
Çağdaş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

Öncelikle belirtmeliyim ki bu işte yeniyim, bilgi almak için sizlere danışmak istiyorum.

Kamış: MegaSurf 1250 100-200gr
Makina: Surf range 6000

Makinayla birlikte mono misina sarılı geldi fakat kalınlığını bilmiyorum, elimde 0.60 caperlan mono misina var bununla önüne 8-10 metre şok lider yapabilir miyim 200gr kurşun arkası için uygun olur mu?

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Olur hocam. Daha ince de yapabilirsiniz düğüm daha ince olur halkadan geçmede problem yaşarsanız.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Misina ile kurşun arkası yönteminin verimli olacağını sanmıyorum.
Monofilament misinalar yapı itibarıyla esnek olduğundan özellikle İstanbul Boğazındaki sert akıntılar ve 200 gr kurşunun da etkisiyle aksiyon verirken çok esneyecektir. Makinede bütçenize uygun, makul bir ipe geçmenizde fayda var.

cgds52

Yeni Üye
Adı
Çağdaş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Destek ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler 🙏

Faryalı

Aktif Üye
Sizin takımınızın kurşun arkası sisteme uygun olmadığını düşünüyorum. Size o disiplin için mi satıldı acaba?

cgds52

Yeni Üye
Adı
Çağdaş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sizin takımınızın kurşun arkası sisteme uygun olmadığını düşünüyorum. Size o disiplin için mi satıldı acaba?
Hayır o amaçla satılmadı hatta alalı bayağı oluyor, merak ettiğim için bu yöntemi deneyimlemek istiyorum

Faryalı

Aktif Üye
Daha çok kıyı, yemli, istavrit avında kullanabilirsiniz.