Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Motor katkısı hk.

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba sevgili arkadaşlar....
Bundan kısa bir süre önce eski model bir araç aldım. Bu süre içinde biraz tamir masrafları yaptım araca alıştım vesaire....

Bundan bir kaç gün önce de bir ürün keşfettim, o ürünü araştırayım bakiyim neymiş bu diye bakarken ürünü üreten firmanın kurucusuna da ulaşmayı başardım valla. Aradım, telefonda bayağı bir sohbet ettik, bana bu ürünün 15 yıllık bir emeğin ve uluslararası çapta araştırmaların sonucu olduğunu güzelce anlattı. Fabrika resimlerini gördüm harbiden uzay üssü gibi her yerde gömlekli önlüklü laborantlar, kimyagerler, nano teknoloji laboratuvarları vesaire vesaire... Derken iş sana bir web sitesi yapayıma kadar geldi, yaptım da en nihayetinde.

Sitenin adresini paylaşacağım. Ürüne bir bakın, belki seven olur sevmeyen olur ne bileyim Hamdi beye çaktırmadan açtım bu konuyu belki yasaktır başka site reklamı denir, konu silinebilir hiç de gücenmem bir daha da yapmam :)

Selamlar & sevgiler...
http://www.yenimotor.com

Ben ürünün faydasını gördüm. Yalan haber yok bizde :)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fiyatı nedir abi bunun...

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Az önce Mehmet beyle görüştüm tekrar [siz de görüşebilirsiniz her yerde var numarası :) ] Sırf benim hatırıma kargo ücretsiz gönderim yapacağız. Benim yaptığım site üzerinden veya buradan özel mesajla ceple ulaşan işte neyse artık. Bu arada Deniz Motorlarında da kullanılıyor, kullananlar var dedi.