Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MUHABBET ODASI

batuhan111

Daimi Üye
Katılım
16 Eki 2015
Mesajlar
897
Tepkime puanı
2,310
Puanları
93
Yaş
56
Konum
izmir
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ŞEHRAZAT

Daimi Üye
Katılım
20 Kas 2014
Mesajlar
601
Tepkime puanı
1,526
Puanları
93
Yaş
59
Konum
Başakşehir.İstanbul
Adı
Bekir DURAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Allah’ım;
Hamd yalnızca sana mahsustur. Nimet de senindir, mülk de senindir. Senin hiçbir ortağın yoktur. Bizi tevhit ve vahdetten ayırma ya Rabbi!
Ey sonsuz kudretiyle bizleri, kâinatı ve bütün mevcudatı yaratan Rabbimiz!
Mülkün sahibi sensin. Dilediğinden alır, dilediğine verirsin. Sen yaratansın ve her şeye gücü yetensin. Bize sayısız nimetlerle ihsanda bulundun. Sana sonsuz şükürler olsun ya Rabbi!
Allah’ım!
Sultanımız Sensin, Maksudumuz Sensin, Mahbubumuz Sensin, Mabudumuz Sensin.
Kalbimizden itaati ve muhabbetini eksik eyleme Allah’ım!
Sana iman ettik, kitabını tasdik ettik, ahdimize sadakat gösterdik, Resulünün sünnetine tabi olduk. Davetini duyduk, emrine uyduk. Sadece affına ve rızana talibiz, lütuf ve kereminle bizlere ikram eyle Ya Rabbi!
Âlemlere rahmet, Fahr-i Kâinat Hz. Muhammed Mustafa Efendimize sonsuz salât ve selam ediyoruz. Muazzez ruhlarını selâmımızdan ve muhabbetimizden haberdar eyle Allah’ım!
Habib-i edibini şahit, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderdin. Güzel ahlakıyla bütün insanlığa önder ve rehber kıldın. Sevdin de habibini, kâinata sevdirdin, makam-ı İbrahim’den makam-ı Mahmud’a erdirdin. Bizleri de ona layık ümmet eyle Allah’ım!
Mahşer gününde O’nun sancağı altında toplanmayı bizlere nasip eyle! Dünyada kutlu yolundan ayırma, cennette O’na komşu eyle Allah’ım!
Ey kalplerimizin sahibi olan Rabbimiz!
Emrine icabet ettik, Sen’in kulun olmakla şereflendik, Senden gayrısını terk ettik, Sana yöneldik, irademizi muradınla birleştir Allah’ım!
Ruhunuz saîd, ömrünüz mezîd, Cuma'nız mübarek olsun...