Özel mesajlaşma imkanı olmasa iyi mi olur kötü mü olur? Bence daha iyi olur. Özel mesajla birşey sorarsam sadece bir kişiye, cevap verirsem aynı şekilde sadece bir kişiye vermiş oluyorum. Yani bilgi en fazla 2 kişiye ulaşıp uçup gidiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende öyle yapayım o zaman.Ben de öyle yapıyorum. Bilgi paylaşımı açısından bakılınca özel mesaj olmasa daha iyi olur gibi. Ancak insanlar gerçekten özel bazı şeyler de soruyorlar, bu da özel mesajı vazgeçilmez kılıyor bence.
O zaman şöyle diyelim. Herhangi bir konuyu merak eden, tavsiye isteyen herkes hiç çekinmeden başlık açabilir arkadaşlar. Çünkü emin olun sizin bilmediğiniz ve ya merak ettiğiniz konuları, başkaları da merak ediyordur. Zaten forumların amacı da budur.
Özel mesaj kullaniminın olup olmaması zaten secenek olarak var kullanıcı panelinde bulunuyor. Isteyen, özel mesaj alma secenegini iptal edebilir.Bazen özel mesajlaşmak iki kişi arasında yaşanan, yanlış anlamadan kaynaklanan problemlerin uzamadan daha basit bir şekilde çözülmesini sağlıyor. Hem böylece sitedeki ortam gerilmiyor ve kutuplaşmalar da yaşanmamış oluyor.
Sevgiler selamlar...
Ulu orta paylasamayacağımız hiç birsey yokmu?, var dostlarla özel olarak paylasacağımız konular icin bin kapalı kutu gerek bence..
Konuyu yanlış anladınız sanırım. Burada bahsedilen konu; özel mesajla teknik bilgi verilmesi. Kişisel olaylar için bahsedilmiyor.Bazen özel mesajlaşmak iki kişi arasında yaşanan, yanlış anlamadan kaynaklanan problemlerin uzamadan daha basit bir şekilde çözülmesini sağlıyor. Hem böylece sitedeki ortam gerilmiyor ve kutuplaşmalar da yaşanmamış oluyor.
Sevgiler selamlar...