Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma ceymar tele surf 430m 100-250gr 6parça surf kamişi

göksu4444

Yeni Üye
Adı
göksel göksu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar bende dün Cengiz balıkçılık,tan Ceymar 4.30 aldım, daha deneme fırsatı olmadı kısmetse bu hafta deneyip bilgi veririm,

fatihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Fatih Albayrak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@göksu4444 bende geçen hafta aynı kamışı aldım bu hafta ctesi günüde palamutta denedim biraz fazla esnemesi dışında memnun kaldım 150-200 gr çalıştım banamısın demedi.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Rx7
Yemli icin carbonite oneriyorlar
carbonit kamışı cuma ve cumartesi günü denedim. kamışın 100 gram ile atışı güzel ve rahat. zorlanmıyor. tek handikap rüzgarda ucu çok titriyor. makinaya 0,16 ip sarılı. buda sanırım ayrıca ipin suda çok gezmesini ve rüzgarda ucun titremesini arttırıyor.

ceymar kamış ise fiyat = performans olarak iyi. hani 10/8 gibi diyebiliriz.

göksu4444

Yeni Üye
Adı
göksel göksu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@fatihalbayrak Sert bir kamış olduğunu söylediler ama demekki ucu o kadar sert değilmiş :) Bakalım bende ağır kurşun çok kullanıyorum malum dişliler geliyor cumartesi deneyeceğim, Bende lineaffle spıder surf var ondan çok memnunum inanılmaz hafif bir kamış, Trio 4.30 3 parçalı vardı gecen hafta sattım çok ağır geldi, dünde Cengiz balıkçılık,ta gezerken bunu tavsiye etti dedim alayım, aldık bakalım. @fatihalbayrak Teşekkür ederim bilgi için :tskler: Rastgele size. :)

göksu4444

Yeni Üye
Adı
göksel göksu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ceymar 4.30'u bu cumartesi denedim ve gayet memnun kaldim, Palamutta 6 saat 150 ve 185 gr çalistim . Yorulmadim diyebilirim,. Bana gore basarili bir kamis olmus...

sadece77

Yeni Üye
Adı
Ömer T.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışın ağırlıgı kac acaba merak ettim, yoruyormu at çeklerde

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle yeni kamış sahibi olan arkadaşlar güle güle kullansınlar...

Değinmeden geçemeyeceğim...Sözüm kamış olayını boğaz kamışından, kurşun arkasından ibaret sanıp, geri kalanına çöp diyenlere:) Bu arada takılıyorum yanlış anlamayın, balıkçılık biraz da takılmaktır zaten:)
Boğaz işi kıyı balıkçılığının F1'i, ferrarisi yalan yok. Kamışı da ayrı, makinesi de...Spin deseniz spin değil, sörf deseniz sörf değil. Bilmiyorum belki de rapalanın kurşun arkası için icat edildiği yer bile olabilir boğaz.
Amma ve lakin, boğazı unutup da başka disiplinlere, veya yemli olaylarına baktığımız işin rengi değişiyor bana göre. Boğaz için çöp olan kamış, başka disiplinlerde çok ama çok verimli ve yedek parça/servis/ekonomik anlamda akılcı olabiliyor.
Misal bende potenza' ya yedek olarak aldığım revenger 420 var, yemlide sakin denizde ucu sert kalıyor ama hırçın denizde tam bir yemli canavarı. Ayrıca dengesi iyi ve yorucu değil istavrit avlarında. Ege bölgesinde de iyi işler çıkarabilecek yetenekte olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem bölgeyi, hem kamışı tanıyorum diyebilirim.
Boğazcılar amman alınmasın; biliyorum onların ligi de ekipmanı da fikri de zikri de ayrı:) Ama dediğim gibi dünya boğazdan büyüktür:))