Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Custom Black Cb-60 Ve Ip Misina Hk.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar,

Okuma carbonite 3,90 50-100 atarlı kamış
ve
Okuma Custom black Cb-60 makina aldım. Sağolsun forumdan bir arkadaşımız sayesinde baya hesaplı oldu.

birkaç sorum olacak, bu makinaya daha önceleri almış olduğum Berkley Whiplash Crystal 0,006 ip misinayı sarmak istiyorum. bu misinanın gerçek kalınlığını bilen var mı ? Makinaya uygun düşermi ? ne dersiniz ?

bu arada o ip misinayı daha önce başka makinada az biraz kullanmıştım sonra da makaraya sarmıştım . şimdi makarada kaç metre var bilmiyorum. Nasıl kolayca ölçerim kaç metre kaldığını ?

Bu takımla yemli av ve 40gr bombardo arkası slikon ve hafif sahte spininde kullanmayı düşünüyorum.

ilave öneri eklemek istedikleriniz varsa sevinirim.

tşk

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bildiğim kadarıyla makine ip misinaya uyumlu ama kullanan arkadaşlar daha net cevap verir. Makineye ip misinayı sarın. Üstüne dolgu için mono sarın kafa dolunca misinaları söküp tersten işlemi bitirin.
Yeni takımınız ile bol avlar dilerim :D

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bildiğim kadarıyla makine ip misinaya uyumlu ama kullanan arkadaşlar daha net cevap verir. Makineye ip misinayı sarın. Üstüne dolgu için mono sarın kafa dolunca misinaları söküp tersten işlemi bitirin.
Yeni takımınız ile bol avlar dilerim :D
Cok akıllıca teşekkürler. Akil akildan ustun dedikleri bu olsa gerek....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi