Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Okuma Salina SeaSpin 240 10-40 Spin Kamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışı üç kere kullandım. Sıfır ayarında, çiziksizdir. WTD aksiyonuna müsait, orta sert karakterde bir kamıştır. Fuji Gold yüzüklere sahiptir. Alan kişi gönül rahatlığıyla kullanabilir, sorunsuz olduğunun garanti ediyorum.

Çizik, pas, küf, boya atması kesinlikle yoktur. Av dönüşlerimde kamışı düzenli bir şekilde temizledim. Zaten üç kere suyla buluştu. Fotoğraflarından anlayacaksınız temizliğini.

İstediğim fiyat pazarlıksız 130 Türk Lirasıdır. Kargo alıcıya aittir, İzmit içinde elden teslim edebilirim.

Ersin1903

Daimi Üye
Kesinlikle güzel ve kullanışlı bir kamış... İhtiyacım olmadığı halde göz kırpıyor :D Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun :harika:

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kesinlikle güzel ve kullanışlı bir kamış... İhtiyacım olmadığı halde göz kırpıyor :D Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun :harika:
Teşekkür ederim Ersin Abi, hafif spine geçtiğim için bütçe oluşturmaya çalışıyorum. Alan kişi gönül rahatlığıyla ve memnuniyetle kullanacaktır eminim...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ürün satılmıştır konu kapatılabilir, yönetime teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...