Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Okuma Trio 55 s Spin Makinesi 2.El

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslıhan TURAN

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2010
Mesajlar
102
Tepkime puanı
21
Puanları
18
Yaş
45
Konum
BANDIRMA
Adı
Aslıhan TURAN
Merhabalar arkadaşlar.

Yaklaşık iki yıldan fazla bir süredir kullandığım, Okuma Trio 55 s Spin makinemi satışa çıkardım.

Makine bir kez ithalatçı firma tarafından servise girmiş ve kol tutacağı T biçimli olarak şahsi tercihimle değiştirilmiştir. Ayrıca mekik bilyesi ses yaptığı için yine ithalatçı firma garantisinde değişmiş olup küçük çizikler mevcuttur.

Merak edenler için, internet ortamında teknik özelliklerine ulaşılabilir. En sevdiğim yönü benzerlerine oranla daha yüksek devir oranına sahip oluşudur.

Son bakımı yapıldı .Ömür boyu garantisi, orjinal ambalajı, montaj şeması ve yedek makine pulları ile birlikte verilecektir. Daha hafif bir takım hedeflediğim için satışa çıkardım.

175 TL'ye alan dostumuza hayırlı olsun şimdiden.
 

Ekli dosyalar

Aslıhan TURAN

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2010
Mesajlar
102
Tepkime puanı
21
Puanları
18
Yaş
45
Konum
BANDIRMA
Adı
Aslıhan TURAN
Temel Özellikler
55lık ortaboy makine. 9+1 bilyalı 0,32 mm misinadan 340 metre sarım. 6.0:1 mükemmel devir oranlı makine. Süper fren sistemi RES II: Rotor Balans, sistemi. OKUMANIN YENİ YILDIZI



Ürün Özellikleri

Ülkemizde satılmaya başladığından beri en çok satan spin makine serilerinden biri olan Trio ,2015 için tamamen yenilendi.2105 model Trio ' larda düzgün sarımı ve atış esnasında misine veya ipin rahat çıkışını sağlayan,yepyeni bir metal kafa kullanıldı.Kalitesi yeni ilave teknolojilerle çok daha arttırılan Trio makineler trofe avlarınız için hazır.
Ürün Kodu Modeli Bilye Sayısı Ürün Ağrlığı Devir Misne kapasitesi Maximum Drag Toplama Hızı
48132 Trio-55s 10 bilye 417 gr 6.0:1 0.35/260 0.40/200 0.50/120 10 kg 104,1 cm

En son yenilik… Okuma’nın YENİ Trio makineleri eşsiz bir geçmeli konstrüksiyona sahiptir.. Makine tasarımında kendine özgü yeni bir konsept oluşturmak için alüminyum konstrüksiyon ve hafif grafit malzemelerin en iyilerini kullandık. Masif tek parça kabartmalı alüminyum makine kabzası ve mil kolu gerektiğinde dayanım sağlayan ve mümkün mertebe ağırlıktan tasarruf sağlayan hafif grafit yan diskler ve bir motor muhafazası ile birlikte kullanılmıştır. Trio makara grubunda, ağırlığı azaltmak ve farklı bir tasarım oluşturmak için hafif bir grafit muhafaza kullanırken, çekme sisteminde sağlamlık ve pürüzsüzlüğü artırmak amacıyla alüminyum çekme bölmesinde çok parçalı bir konstrüksiyon kullanılmaktadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...