Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma V-System teleskopik kamış

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Arkadaşlar nerhaba,
kendime kolay taşınabilir bir spin kamış almak istiyorum. okuma V system teleskopik kamışlar çok dikkatimi çekti. elimde daiwa crossfire kamış var, ço sağır bir kamış hem yoruyor hem de bana ağır geliyor. okuma v system teleskopik kamış kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını almak isterim. makine olarak ta okuma ceymar düşünüyorum.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Engin bir çok konuda tartışıldığı gibi teleskopik kamışlar çok sorun çıkaran ürünler o yüzden çok pahalıya kaçmadan ve Cengiz balıkçılığın arkasında olacağı markaları alman en doğrusu..Yoksa x markanın çok güzel kamışını bilmem kaç liraya alıp yarın kronik teleskopik sorunları yüzünden kırıp edip v.s gidip 100-150 lira tamir ücreti vermektense Cengiz must go on!

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Zaten cengizden alırım, maksadım rahat taşımak zaten sık spin yapan birisi değilim geçenlerde gördüm boyutları ufak, makinayı üzerinden sökmeden rahat biçimde taşırım diye düşündüm, acaba sorun yaşayan oldu mu merak ediyorum doğrusu.

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
engin abi ceymar makinayı kulanıyorum tavsiye ederim teleskopik kamış hakında bir fikrim yok bende merak ediyorum kulanımı nasıl taşıması kolay güzel kulanan arkadaşlar vardır eralde

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
selam, aynen kolay tasınması için dediğiniz gibi bende bir ara arastırma yapmıstım. Abugarcia, okuma vsystem ve shimano catana arasından catanayı ikinci el olarak hiç kullanılmamıs saolsun bir arkadastan aldım. yeni kamısta skorum yok ama tasınabilirliği acısından ideal tavsiye ederim. sıfır alacaksanız okuma uygundur ama parcalı kamıstaki keyfi görmedim.

B

BS Okuru

Misafir
Engin abi taşıma skntisi varsa 3 parçalı kamislarada bakabilirsin hiç bulaşma parçalı kamışlara spinden iyice soğursun.. :) :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin abi taşıma skntisi varsa 3 parçalı kamislarada bakabilirsin hiç bulaşma parçalı kamışlara spinden iyice soğursun.. :) :)
benim daiwa hem ağır hem de sağır bir kamış bende hem daha hafif hem de taşıması kolay olsun istedim ama olmazsa yine 2 parça kamış alacağım. 3 parça spin kamış görmedim hiç

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Engin maceraya girme derim. En azından o ürünle !

B

BS Okuru

Misafir
benim daiwa hem ağır hem de sağır bir kamış bende hem daha hafif hem de taşıması kolay olsun istedim ama olmazsa yine 2 parça kamış alacağım. 3 parça spin kamış görmedim hiç
Spro Pantera Feeder var, Spro Globetrotter GT pro var , Daiwa Exceler Vairon var bu daha kaliteli diğerlerine göre Savagearinda var ama şimdi hatırlayamadım..

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Zaten cengizden alırım, maksadım rahat taşımak zaten sık spin yapan birisi değilim geçenlerde gördüm boyutları ufak, makinayı üzerinden sökmeden rahat biçimde taşırım diye düşündüm, acaba sorun yaşayan oldu mu merak ediyorum doğrusu.
Hiç bulaşma.Zevk ve randıman alamazsın.