Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var

acemicaylak38

Yeni Üye
Adı
Acemi
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar. Dışarıda kamp yapmayı konaklamayı çok seviyorum ve sıklıkla yapıyorum. Bunu artık monotonluktan çıkarıp baraj kenarlarına gidip balık tutma ile eğlenceli hale getirmek istiyorum.
Kayseri ilindeki barajlarda kullanmak üzere olta fikrinize ihtiyacım var. Hiçbir bilgi ve tecrübem yoktur.
Decathlon da bu oltayı gördüm. Yorumlar iyi ürün ile birlikte verilen şeylerde sanırım yeterli. Fiyatı da uygun mu değil mi bilmiyorum baraj için bu yeterli mi sizlerden bilgi ve tecrübelerinizi almak istiyorum.
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Birde diğer siteler de bu fiyatlara da oltalar var.
Bu daha uygun mesela ama doğru tercih yapmak istiyorum

Son düzenleme:

berkembdk

Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, bölgenizde güvenilir geniş ürün yelpazeli bir av bayii bulursanız bu işin en güzeli oradan olacaktır diye düşünüyorum. Öncesinde bir araştırmayla fikir edinip giderseniz pazarlıkla ihtiyacınıza uygun bir takım edinirsiniz. Aynı zamanda bölge dinamikleri hakkında (ne zaman, nerede, hangi yem ile, hangi disiplinde avlanmalısınız) da bilgi edinmeniz açısından görüş almak daha iyi olur. Decathlon fena değildir başlangıç seviyesi olarak ama illa ki eksikleriniz olacağı için bir av bayii daha iyi olur diye düşündüm. Rastgelsin

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim
En en baslangic olta takimi. Size tavsiyem bir tandiginizla hareket etmeniz ve bu urune para vermek yerine daha orta seviye bir takima yonelmeniz. Cunku bu takima verilecek paraya yazik gunah