Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oltama uygun av ye sahte balık önerileri

rstiey

Yeni Üye
Adı
Murat Sarıgil
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,
Benim Shimano 210 cm 10-30 kamışım, Shimano ax 4000 FB makinem ve üstünde örgü misinam var.
Ben bu ekipmanlarla at-çek tarzında av yapmayı istiyorum. Bölgem Akdeniz'in en doğusu, avlanma yerim genelde deniz olacak. Buna uygun hangi sahte yemleri kullanabilirim?
Kaç gramlık yemlerle av yapabilirim ve hangi tür yemlerle ?
Çok az bilgiye sahibim, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhabalar,
Benim Shimano 210 cm 10-30 kamışım, Shimano ax 4000 FB makinem ve üstünde örgü misinam var.
Ben bu ekipmanlarla at-çek tarzında av yapmayı istiyorum. Bölgem Akdeniz'in en doğusu, avlanma yerim genelde deniz olacak. Buna uygun hangi sahte yemleri kullanabilirim?
Kaç gramlık yemlerle av yapabilirim ve hangi tür yemlerle ?
Çok az bilgiye sahibim, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba sahteler sadece ekipmana göre alınmaz hedef balığa göre de seçmelisin ama balıkçı isen her balığa yönelik sahte seti almalısın.

Senin yerinde olsam 10-20-30’ar gramlık (özellikle 20) jig seti, silikon karides ve balık sahteleri. Bir kaç su üstü , bir tane 15-20 gramlık popper, bir kaç tane de dalarlı jerking sahte alırdım.

Sahte almak işin başlarında bir muamma, sürekli alıyorsun birçoğunu kaybedecek veya bir çoğunu belli bir süre sonra hiç kullanmayacaksın. Baştan kendin minimal bir set yapıp sonra ihtiyacına göre envanteri genişletebilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

xKralTR

Üye
Adı
Hasan U.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20 gr civarı bir kaç jig.
Bulabilirsen Savage gear psycosprat Turkish zebra mix 3'lü 18'gramını al bölgendeki balıkçıları dolaşıp.

Bi tane popper.
Mesela: Ryuji Pop Eye 12 Cm 20 Gr Popper Yem SOM00004877

Bir tane su üstü WTD,
Mesela: Savage Gear Pop Walker 2.0 20.5g Floating Suni Yem Fiyatı 315,42 TL

Bir tane dalarlı jerk için
Mesela : Ryuji Jerk Pilot 12 Cm 20 Gr Suspending Maket Yem SOM00004208

Silikon balık:
Mesela: Savage Gear Sandeel V2 12 Cm 22 Gr Silikon Yem SOM00004162

Kalamaz zoka: Savage Gear Squid Beat Egi #3.5 20.5 gr Suni Yem - Mavi Yüzgeç Balık Avı Ekipmanları Marketi

Aldığın sahtelerin 20 gr civarında olmasına dikkat et. Farklı sitelerden fiyat araştırması yap. Bölgendeki balıkçıları dolaş fikir al.

Başka markaların muadil ürünlerini de araştır.