Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Onur Koç Ve Rapala Boyama

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Muhtemelen çoğunuzun tanıdığı Onur Koç'a ulaşıp, eskiyen rapalalarımı yeniden boyattırmak üzere gönderdim. Forumda bilmeyen ve ihtiyacı olanlar varsa diye yazıyorum, hiç çekinmeden rapalalarınızı gönderebilirsiniz.
Meramda en çok çalışan sahte Haryu olduğu için eskiyen tüm Haryularımı gönderdim ve sonuç muazzam. Fazla söze gerek yok fotolar her şeyi gösteriyor zaten. Rapala değil sanat eseri gibi olmuşlar.

-Fiyatlandırma ise şöyle (sonradan değişebilir mesuliyet kabul etmiyorum):
Yaldızlı (çakarlı, janjanlı veya siz ne diyorsanız) boya 15TL
Normal boyama 10TL (normalden kastım işte limon olur, mor kafa olur vs. yaldızlı hariç hepsi)

Kendisine instagram hesabından ulaşabilirsiniz.
Buradan tekrar emeğine sağlık diyorum abi :)

Dip not: Glow boyaları kameram iyi çekmemiş olabilir ama tabiri caizse çok "şekil" duruyorlar :)

DSC_0037.JPG DSC_0039.JPG DSC_0040.JPG

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birşey sormak istiyorum.
Sahtenin boyasının uzun süre dayanması,hemen solmaması için şeffaf oje sürenler var.
Bir de sprey vernik sıkanlar varmış.vernik ojeden daha iyi olur diye düşünüyorum yalnız verniğin kokusu kalır mı?
Bu koku denizde balık üzerinde nasıl bir etki yapar?
Yeni aldığınız sahteleri ve kaşıkları ne tür yöntemlerle koruyorsunuz?

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birşey sormak istiyorum.
Sahtenin boyasının uzun süre dayanması,hemen solmaması için şeffaf oje sürenler var.
Bir de sprey vernik sıkanlar varmış.vernik ojeden daha iyi olur diye düşünüyorum yalnız verniğin kokusu kalır mı?
Hiç bir olumsuz etkisi olmaz. Balık kokudan ziyade aksiyona geliyor.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birşey sormak istiyorum.
öncelikle koruma amaçlı "cadence 100 kat vernik" adlı, her ahşap hobi dükkanında belki de kırtasiyelerde bulabileceğiniz 22tllik ürünü kullanıyorum. özünde bildiğimiz epoksi. taş gibi sağlamdır kazısanız zor çıkar.
Koku olayına cevabım ise, yeri geldi wd40 sıktım yeri geldi oje sürdüm, epoksi sürdüm, kancaların üstündeki halkaya yağ sürdüm, sürdüm de sürdüm. negatif hiçbir etkisini görmedim hepsiyle de balık aldım. zaten bu işlemleri balık aldığım rapalalara yaptım.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@MehmetÇağan mehmet kardeşim naçizane bir uyarım var wd40 denize göle atacağın ürünlere uygulama çok zararlı bir madde yıllardır bisiklet ve araba için kullanıyorum 1 damlası bile tonlarca suyu zehirleyebiliyor üzerinde de yazıyor kutusu değişmediyse yakın zamanda bisiklete kullanmadım kullanan görürsende uyar binlerce alternatifi var o ürünün veya o işlemin ama denizimiz avlağımız kısıtlı rastgelsin

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
öncelikle koruma amaçlı "cadence 100 kat vernik" adlı, her ahşap hobi dükkanında belki de kırtasiyelerde bulabileceğiniz 22tllik ürünü kullanıyorum. özünde bildiğimiz epoksi. taş gibi sağlamdır kazısanız zor çıkar.
Koku olayına cevabım ise, yeri geldi wd40 sıktım yeri geldi oje sürdüm, epoksi sürdüm, kancaların üstündeki halkaya yağ sürdüm, sürdüm de sürdüm. negatif hiçbir etkisini görmedim hepsiyle de balık aldım. zaten bu işlemleri balık aldığım rapalalara yaptım.
İlginiz için çok teşekkür ederim ederim.ben en iyisi sizin aldığınız üründen temin edip sahteleri kullanmadan önce sıkayım.tekrardan teşekkür ediyorum rastgelsin.

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlginiz için çok teşekkür ederim ederim.ben en iyisi sizin aldığınız üründen temin edip sahteleri kullanmadan önce sıkayım.tekrardan teşekkür ediyorum rastgelsin.
Ben de "candence sır vernik" uyguluyorum. Fakat bu vernikler kullanmadan önce sıkılan ürünler değil. Çift bileşenli vernikler, yani sertleştirici ile karıştırılarak kullanılıyor ve bir sertleşme süresi var (Genelde 24 -48 saat). Kullanmadan önce sahtelerinizi iyice temizleyip kurutmanızı, ve acemilik döneminizi gözden çıkardığınız sahtelerle atlatmanızı tavsiye ederim.

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de "candence sır vernik" uyguluyorum. Fakat bu vernikler kullanmadan önce sıkılan ürünler değil. Çift bileşenli vernikler, yani sertleştirici ile karıştırılarak kullanılıyor ve bir sertleşme süresi var (Genelde 24 -48 saat). Kullanmadan önce sahtelerinizi iyice temizleyip kurutmanızı, ve acemilik döneminizi gözden çıkardığınız sahtelerle atlatmanızı tavsiye ederim.
Kullanmadan önceki kastım sıfır aldığım,hiç suya değmemiş sahteye sıkmak anlamında
Yoksa sıkar sıkmaz hemen kullanılmaz tabiki