ihtiyaç fazlası ürünler arkadaşlarımın işine yaraması amacıyla uygun fiyatla satıştadır. Kargo alıcıya ait olup elden teslim tercihimdir. SHimano Kairiki 0,07 150 metre sıfır : Satıldı Savage Gear LRF Mini Sandeel Kit 25pcs sıfır : 45 TL Balzer Midye atraktör sıfır gibi tadına baktım sevmedim : Hediye gitti ABU GARCIA Compact Game Bag Takım Çantası bir iki defa kullanıldı : Reserved Rapala Led lambalı şapka , birkaç kez kullanıldı gözdeki bozukluktan dolayı yetersiz geldiğinden satılıktır. : satıldı Spro Multi Hard Case Çok güzel bir makine çantasıdır, ister deponuzda evinizde tutarken isterseniz ava giderken kullanabilirsiniz. İç bölmeler değişkendir makine ebadına göre ayarlayabilirsiniz. Elimde fazla makine kalmadığından satılıktır. 130 TL Protackle RF952 Balıkçı Sandalyesi Alt ayaklarda ister istemez biraz yıpranma vardır. Taşıma kollarından birine ait kemer tokası kırıldı sinir oldum inadına satılıktır. 120 TL Rapala MaxRap MXR 7 7 cm 5 gr sıfır diyebilirim bir kere su gördü satıldı Alanlara şimdiden hayırlı olsun [/ATTACH]