Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

PENN FIERCE 5000 makina hakkında

Merhaba herkese;
elimde PENN FIERCE 5000 makinam var bir tane sıfır.
Boğazda balık avlama gayretindeyim, ve banax sx4000 ile avlanmaya çalışıyorum normalde.
Bu PENN FIERCE 5000 makinanın boğaza uygunluğunu, hangi tip misina veye ip ile kullanılabileceğini, güçlü ve zayıf yanlarını izah edebilecek üstadlara selam ederim.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba herkese;
elimde PENN FIERCE 5000 makinam var bir tane sıfır.
Boğazda balık avlama gayretindeyim, ve banax sx4000 ile avlanmaya çalışıyorum normalde.
Bu PENN FIERCE 5000 makinanın boğaza uygunluğunu, hangi tip misina veye ip ile kullanılabileceğini, güçlü ve zayıf yanlarını izah edebilecek üstadlara selam ederim.
Devir oranı 5.6:1 sanıyorum. Boğazda uzak atışta ağır kurşunla yoracaktır tahminimce. Ayrıca yüksek devirli makinelerin dişlileri sıyırmaya daha meyilli. Boğaz şartlarındaki akıntıda ağır kurşunla çok uzun ömürlü olmayacaktır zannımca. Ama elbet kullanılabilir, olmaz diye bir şey yok.

Banax SX3000 elimde var, yıllar oldu kullanmayalı ancak yemliden müthiş bir makinedir. Değerini bilin derim o tank'ın :)

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makinayi tanimiyorum. Turkiye ye getirilmemis sanirim. Internette gordugum kadariylan iyi bi makinaya benziyor. Bogazin sert kosullarina dayanamaz buyuk ihtimal. o yuzden cok zorlamamanizi onerirrim. Benzer bir 5000 kafa makinayi ayni sekilde gomdum ordan da biliyorum biraz ; ))

Sent from my LG-H525 using Tapatalk

Makinayi tanimiyorum. Turkiye ye getirilmemis sanirim. Internette gordugum kadariylan iyi bi makinaya benziyor. Bogazin sert kosullarina dayanamaz buyuk ihtimal. o yuzden cok zorlamamanizi onerirrim. Benzer bir 5000 kafa makinayi ayni sekilde gomdum ordan da biliyorum biraz ; ))

Sent from my LG-H525 using Tapatalk
PENN FIERCE 5000 OLTA MAKİNESİ MAKİNELER - PENN MAKİNELER - PENN FIERCE OLTA MAKİNA SERİSİ Alba Shop Balık Avı Dalış ve Kamp Malzemeleri Satışı Yapılmaktadır.
boğazın sert koşullarına dayanıklı ama hafif bir makina tavsiyeniz var mı?

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif