Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ryuji Alpha 8000 nasıldır

emrekara37

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese merhaba istanbul boğazında kurşun arkası disiplini için düşük bütçeli makine bakarken Ryuji Alpha 8000 kullanan bir abinin tavsiyesi üzerine internette kullanıcı yorumlarına bakmak için aradım ama hakkında pek bir bilgi bulamadım. Şuan kullandığım makine Okuma Jaw 65. Uzağa atma konusunda ve sararken boş halde bile zor sarılması makinenin küçük oluşu ve makine kolunun sarımı zorlaştırması sebepleriyle Ryujin Alpha 8000 modeline yöneldim. Sizlerin de görüşünü almak istedim gören duyan kullanan var mı acaba? Sevgiler saygılar

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Surf kafa olduğundan kurşun arkası için pek elverişli değil. Kurşun arkası o makineyi epey zorlar. Surf kafa olduğundan kurşun arkası ağır ve güç gerektiren bir disiplin olduğundan makinenin milinde yamulma oluşabilir. O sebepten jig makine tercih etmelisiniz. Aşağıda sırasıyla kurşun arkasına giriş için belirttiğim makinelerle başlamanız çok daha iyi.. Bütçe sorun oluyorsa bence bu makinelerden birini alana kadar bekleyin.
Ryobi TT Power, Shimano Socorro, Shimano Spheros, Daiwa BG

emrekara37

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Değerli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Surf kafanın olayı nedir tam olarak bilmiyorum aslında sadece biraz daha açığa atabilmek için daha avantajlı olduğunu duyduğum için böyle bir makine tercih etmiştim. Ama sanırım hem surf kafa hem güçlü ve uzun ömürlü bir makine almak için 20 bin TL civarına kadar çıkmak gerekiyor. O rakamlara şuan için çıkmam mümkün değil ancak 10 bine kadar çıkabilirim yani piyasada iyi bilinen sizin de önerdiğiniz makinelerden birini almaya karar verdim bu yazdıklarınız arasından birini tercih edecek olsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz acaba? Ben Ryobi TT Powera yakın hissediyorum

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Değerli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Surf kafanın olayı nedir tam olarak bilmiyorum aslında sadece biraz daha açığa atabilmek için daha avantajlı olduğunu duyduğum için böyle bir makine tercih etmiştim. Ama sanırım hem surf kafa hem güçlü ve uzun ömürlü bir makine almak için 20 bin TL civarına kadar çıkmak gerekiyor. O rakamlara şuan için çıkmam mümkün değil ancak 10 bine kadar çıkabilirim yani piyasada iyi bilinen sizin de önerdiğiniz makinelerden birini almaya karar verdim bu yazdıklarınız arasından birini tercih edecek olsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz acaba? Ben Ryobi TT Powera yakın hissediyorum
TT power ben de kullanıyorum çok memnunum. Kurşun arkası disiplinini için fiyat performans olarak biçilmiş kaftan. Traktör gibi makine her koşula uyum sağlıyo :)

emrekara37

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
TT power ben de kullanıyorum çok memnunum. Kurşun arkası disiplinini için fiyat performans olarak biçilmiş kaftan. Traktör gibi makine her koşula uyum sağlıyo :)
Bize de nasip olur inşallah. Kararımı verdim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için 😊

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tt power yıllardır elimde var. Öyle sakınmam etmem makineyi taş gibi makine. Sadece kalaması çok hassas değil ama traktör gibidir.