Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte Balık Arkası Uzun Olta Takımı Tarifi Videolu Anlatım

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
Video için teşekkürler.Gayet açıklayıcı ve net olmuş.

Gerçekten bu sistem çok faydalı oluyor.Geliştirilmeye açık bir takım.Rapalaya bağlı 2 li kancadan sonra çelik bir tel veya ip(serçe parmağı kadar en fazla) ardından biribiririne fırdöndülü iki iğne şeklinde de olabilir.
evet mantık olarak aynı oluyor,maksat güzel yuzsun,

bu sıstemı ıllakı zargana ıle kullanmak zorunluluğu yok.....tek ıgnelı yaparak

ıstavrıt floto da kullanabılıyorsunuz,oda iş yapıyor...

ama ben genelde zargana tercıh edıyorum...

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Çok teşekkürler, açıklayıcı ve çok faydalı bir anlatılmış bir video olmuş. Canlı yem ile alamadığım lüferi bu yöntemle umarım bu hafta alabilirim. Teşekkürler...

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
Çok teşekkürler, açıklayıcı ve çok faydalı bir anlatılmış bir video olmuş. Canlı yem ile alamadığım lüferi bu yöntemle umarım bu hafta alabilirim. Teşekkürler...
bu aralar Kumburgaz..k.çekmece ve selımpaşada iş yapıyor....yalnız sahte

boyunu yazmayı unutmuşum....9 cm -13 cm arası olmalı..ben(marıa prınses

mavı 9 cm lık) ile çok verımlı avlar yaptım..ancak pıyasada suan bulmak çok

zor...rapalanın mavı husky jerkmodelı de iş yapıyor...sımdıden rastgelsın

berk94kut99

Daimi Üye
Adı
ahmet özdemir
harika bir anlatım olsun emeğinize sağlık :) teşk

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Murat eline sağlık emek vermişsin görsel olması da çok faydalı olacak arkadaşlarımıza.
Teşekkürler.

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Ellerine sağlık murat abi gayet güzel anlatmışsın zaten facebookdan görmüştüm şimdide harika.

Merak ettiğim tek bir konu var teknenin hızı nedir ?

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
Ellerine sağlık murat abi gayet güzel anlatmışsın zaten facebookdan görmüştüm şimdide harika.

Merak ettiğim tek bir konu var teknenin hızı nedir ?
sımdı erdem, tekne hızı rolantnın 1 tık uzerınde olacak..bız canlı zargana yuzdururken en düşük rolantıde ıyı sonuçlar alıyorduk..hatta teknenın arkasına kova bağlayıp hızı en azlara ındırmeye çalışıyorduk ama ben bu sıstemde normale göre bıraz daha suratlı gıttıgımde ıyı sonuçlar aldım....

takım olarakta avcı beden de 6 metre 0.20*022 mm mısına...1 fırdöndü..ucuna 6 metre 0.35 mm mısına...3 lü fırdöndü....boşta kalan alttakı uca 1 metre kadar köstek ve 200 gr kursun....ve 0.70 mm ana bedenle çalışıyorum....tekneden de 10.12 metre salıyorum.işlem tamam ,şimdiden rastgele :=)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Eline sağlık Murat
Çok güzel ve detaylı videolar hazırlamışsın.
Bu yöntem çok merak ediliyordu ama böyle detaylı anlatımı ve görseli yoktu

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
sımdı erdem, tekne hızı rolantnın 1 tık uzerınde olacak..bız canlı zargana yuzdururken en düşük rolantıde ıyı sonuçlar alıyorduk..hatta teknenın arkasına kova bağlayıp hızı en azlara ındırmeye çalışıyorduk ama ben bu sıstemde normale göre bıraz daha suratlı gıttıgımde ıyı sonuçlar aldım....

takım olarakta avcı beden de 6 metre 0.20*022 mm mısına...1 fırdöndü..ucuna 6 metre 0.35 mm mısına...3 lü fırdöndü....boşta kalan alttakı uca 1 metre kadar köstek ve 200 gr kursun....ve 0.70 mm ana bedenle çalışıyorum....tekneden de 10.12 metre salıyorum.işlem tamam ,şimdiden rastgele :=)
Şimdi oldu bu iş tavsiyelerini dikkate alacağım zaten bizde deneme yanılma yöntemiyle yaparız birşeyler :)

Bir ara tekneyede beklerim hem muhabbet ederiz hemde daha detaylı görsel olarak anlatırsın. Tekrar ellerine sağlık.