Herkese selam. Malum, meralarda bu aralar verimli avlar yapamıyoruz. Sürekliliği olmuyor. Sıkılmamak adına, biraz kafa dağıtmak amaçlı, yaptığım ufak tefek işlerden paylaşmak istedim. Umuyorum ki yorum yapan arkadaşlar ve ustalar olurda boş vakitleri bu amaç için daha verimli kullanmış olurum. gagayını yeniden yapmaya çalıştım. Deneyip göreceğiz (aslında ben denemeyeceğim. spin işi hakim olduğum bi alan değil) Herkese saygılar
@Dr. who Ellerinize sağlık, Göründüğü kadarı ile maaşallahı var, umarız avcılığı da artar. Görmeyen gözlerle böyle birşey yapmam zor , uğraşlarınız ve emekleriniz için tebrikler.
@Dr. who süper olmuş ellerine sağlık Ekstraslim bir sahte İMA KO Sanırım Boğaz’da çinekop avında ismini duyuracak bir sahte olacak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eline sağlık. Fotoğraflardan görünen şey, sanki hiç işlem görmemiş orijinal ürün. Eski halini de görseydik yapılan iş daha dikkat çekici olabilirdi.
Evet. İşlem gördüğü pek anlaşılmamış. Siz söyleyince fark ettim. Şöyle belirteyim. Gagası yoktu. Tamamen kırılmıştı. Yeni gaga yapıp monte ettim. Kulağıma küpe olsun. Yapım aşamalarını da fotoğraflamam lazım ki eski, yeni hali yapabileyim. Teşekkürler