Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte İğnelerini Kuvvetlendirme ( replacing treble hooks )

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İzmirden Merhabalar. Alanyada Orka Yılmaz Abi var. Adamda bizim Egede kullandığımız iğneler de var. Hatta 1 gün önce kargoladı bana. Google dan telini falan aratın bulursunuz çok yardım sever. Burdan daha fazla detay veremiyorum. Birkaç konuda reklam yapıyorum gibi saçma laf döndürdüler. Ürün nerdeyse yazacağım tabi yazmayacaksak niye bu forum. Çıkalım gidelim değil mi.
İsmail bey, bu reklamlarınız sebebi ile (şahsım adına konuşuyorum geneli bağlamayabilir) Orka av ile ilgili çok büyük bir antipati uyandı bende, son jig, son sahte, son iğne, son makine, son kamış, Orka avda kalsa yine almam, bu sebeple bence Yılmaz abinizin ekmeği ile oynuyorsunuz.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aliexpress de pense değilde ufak makas şeklinde olan halka açıçılar var,zannedersem işini görür.
Metin Bey Merhaba bu bahsettiğiniz alet nasıl birşey link verebilirmisiniz?
Sahtelerimin çoğunun iğneleri veya halkaları paslandı, bunları nasıl kolayca değiştiririm düşündükçe afaganlar basıyor :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
@bestofwesd bende aşağıdaki de var daha ucuzu da ;)
Denk gelmiştim birkaç arkadaşa alıp hediye ettim
Onu da bulursam linkini paylaşırım
İp kesmede ise aşağıdaki ürün çok iyi ;)
Savage Gear Magic Scissor (Splitring-Braid-Wire) olarak geçiyor daha ucuzu da var elbet ;)

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Buda benim pense iş görür mü acaba birazdan deneyeceğim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Metin Bey Merhaba bu bahsettiğiniz alet nasıl birşey link verebilirmisiniz?
Sahtelerimin çoğunun iğneleri veya halkaları paslandı, bunları nasıl kolayca değiştiririm düşündükçe afaganlar basıyor :)
TRY 5.10 | Balıkçılık Çok Fonksiyonlu Pense PE hattı kesim Sazan pesca Aksesuarları pesca Balık olta takımı Cazibesi Kanca Sökücü Hattı Kesici Makas Pense
TRY 5.10 | Balıkçılık Çok Fonksiyonlu Pense PE hattı kesim Sazan pesca Aksesuarları pesca Balık olta takımı Cazibesi Kanca Sökücü Hattı Kesici Makas Pense

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Buda benim pense iş görür mü acaba birazdan deneyeceğim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@bestofwesd Maalesef büyük halkalarda kulanılabilir gibi gözükmesine rağmen, küçük sahtelerde hatta normal spin sahtelerinde bile nerdeyse halka içine girmiyor. Ön tarafı ince ve ufak olması büyük avantaj, uç kısmın minik olması çok işe yarıyor

;)

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burdaki halka değiştirme kısmı özel bişey sanki

@bestofwesd Maalesef büyük halkalarda kulanılabilir gibi gözükmesine rağmen, küçük sahtelerde hatta normal spin sahtelerinde bile nerdeyse halka içine girmiyor. Ön tarafı ince ve ufak olması büyük avantaj, uç kısmın minik olması çok işe yarıyor

;)
Sizin dediğinizi şimdi anladım hocam