yeknet
Daimi Üye
- Adı
- Yekta
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İsmail bey, bu reklamlarınız sebebi ile (şahsım adına konuşuyorum geneli bağlamayabilir) Orka av ile ilgili çok büyük bir antipati uyandı bende, son jig, son sahte, son iğne, son makine, son kamış, Orka avda kalsa yine almam, bu sebeple bence Yılmaz abinizin ekmeği ile oynuyorsunuz.İzmirden Merhabalar. Alanyada Orka Yılmaz Abi var. Adamda bizim Egede kullandığımız iğneler de var. Hatta 1 gün önce kargoladı bana. Google dan telini falan aratın bulursunuz çok yardım sever. Burdan daha fazla detay veremiyorum. Birkaç konuda reklam yapıyorum gibi saçma laf döndürdüler. Ürün nerdeyse yazacağım tabi yazmayacaksak niye bu forum. Çıkalım gidelim değil mi.
Teşekkürler , sipariş verdim bileben burdan aldım
US $1.39 30% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Metin Bey Merhaba bu bahsettiğiniz alet nasıl birşey link verebilirmisiniz?Aliexpress de pense değilde ufak makas şeklinde olan halka açıçılar var,zannedersem işini görür.
Bir de bu yazıyı okuduktan sonra tekli iğne ile değiştirme konusu çok aklıma yattı sizler de denediniz mi ?
TRY 5.10 | Balıkçılık Çok Fonksiyonlu Pense PE hattı kesim Sazan pesca Aksesuarları pesca Balık olta takımı Cazibesi Kanca Sökücü Hattı Kesici Makas PenseMetin Bey Merhaba bu bahsettiğiniz alet nasıl birşey link verebilirmisiniz?
Sahtelerimin çoğunun iğneleri veya halkaları paslandı, bunları nasıl kolayca değiştiririm düşündükçe afaganlar basıyor![]()
@bestofwesd Maalesef büyük halkalarda kulanılabilir gibi gözükmesine rağmen, küçük sahtelerde hatta normal spin sahtelerinde bile nerdeyse halka içine girmiyor. Ön tarafı ince ve ufak olması büyük avantaj, uç kısmın minik olması çok işe yarıyorBuda benim pense iş görür mü acaba birazdan deneyeceğim![]()
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRY 5.10 | Balıkçılık Çok Fonksiyonlu Pense PE hattı kesim Sazan pesca Aksesuarları pesca Balık olta takımı Cazibesi Kanca Sökücü Hattı Kesici Makas Pense
TRY 5.10 | Balıkçılık Çok Fonksiyonlu Pense PE hattı kesim Sazan pesca Aksesuarları pesca Balık olta takımı Cazibesi Kanca Sökücü Hattı Kesici Makas Pense
![]()
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin dediğinizi şimdi anladım hocam@bestofwesd Maalesef büyük halkalarda kulanılabilir gibi gözükmesine rağmen, küçük sahtelerde hatta normal spin sahtelerinde bile nerdeyse halka içine girmiyor. Ön tarafı ince ve ufak olması büyük avantaj, uç kısmın minik olması çok işe yarıyor
![]()