lost_zombie
Daimi Üye
- Adı
- Nejat BİLECEN
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
Herşey istediğimiz gibiydi,Sabah ezanıyla kalktık, yola koyulduk sabah sabah Ortaköy kuruçeşme arasında vıcık vıcık tikicanların adına eğlence dediği etkinligin, çıkışına denk geldik yine e 25 dakika burda gel abii sen bekle kardeş diyen canlı türünün yönlendirmesine ve acar polisinde bunları sadece izleyip orda cay kahve muhabbeti bizi gersede günün iyi geçmesi için gerekeni yapacaktık.
Yaptıkta av yerimize geldigimizde fazlaca birşey yoktu balık seyrekti ve denk geldikce birkaçtane alabiliyorduk.
Bedirhan,Engin ustam,Sercan ve ben keyifli bir boğaz sabahı geçirirken çalan telefon güne noktayı koydu.
Acil gelin akvaryum su kaçırıyorr

Tutulan 5-10 tane balıkla tercih yapmak zorunda kaldık ya pırıl pırıl sardalyalar yada sarı prenseslerim...
Şaka biryana hemen yola koyulduk,eve geldigimde fazlaca hasar yoktu, neyapalım kısmet buymuş dedik baska sefere dedik herzamanki gibi.
Bu karışık pazar sabahından sakin birkaç fotograf ekleyeyim bari ..

Uploaded with ImageShack.us

Resimler cep telefonundan çekildi, özür dilemem gerekiyormu bilmiyorum, ama öyle yazılıyor ya genelde resimler cep telefonundan çekildi özür dilerim falan gibi.
Yaptıkta av yerimize geldigimizde fazlaca birşey yoktu balık seyrekti ve denk geldikce birkaçtane alabiliyorduk.
Bedirhan,Engin ustam,Sercan ve ben keyifli bir boğaz sabahı geçirirken çalan telefon güne noktayı koydu.
Acil gelin akvaryum su kaçırıyorr
Tutulan 5-10 tane balıkla tercih yapmak zorunda kaldık ya pırıl pırıl sardalyalar yada sarı prenseslerim...
Şaka biryana hemen yola koyulduk,eve geldigimde fazlaca hasar yoktu, neyapalım kısmet buymuş dedik baska sefere dedik herzamanki gibi.
Bu karışık pazar sabahından sakin birkaç fotograf ekleyeyim bari ..

Resimler cep telefonundan çekildi, özür dilemem gerekiyormu bilmiyorum, ama öyle yazılıyor ya genelde resimler cep telefonundan çekildi özür dilerim falan gibi.