Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selamlar Gezi Teknesi Seçim önerileri ve deneyimlerinizi Paylaşmanızı rica ederim.

Sinana

Yeni Üye
Adı
Sinan
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Arkadaşlar Merhaba,
Bu yıl ilk defa bir tekne sahibi oldum. Safter 4.50 dıştan takma manuel kontrol bir fiber tekne. deneyim kazanmam denizi tanımam tepkimeleri anlamam için olduk.ça iyi oldu. Ancak ailem ile kullanımda bir kişinin anlık hareketin de bile denge sorunu yaşatacak kadar teknenin denge sorunu var. bu boyutta teknelerde genel bir durum olarak görüyorum diğer benzeri tekneyi kullanan komşulardan anladığım.
Bu nedenle 5Mt üstü teknelere bakmaya başladım yani bu sezonu mevcut tekne ile çıkarıp seneye büyütme planım var.
Anıl Marin
Moonday
Koç marin şeklinde bakıyordum. ama Koç marinin internet sitesi yada her hangi bir google yorum alanı gibi bir şeye denk gelmedim. teknenin ölçüler dizayn ve görselleri güzel ama denizciligi ve dalga tepkileri konusunda yorum bilgi bilamadım.
5.40
5.60
6.00
bu ölçülerde kullandıgınız ve gerçek yorumlarınızdan oluşan bilgi paylaşmanızı rica ederim.