tekrar merhaba, kamışı avda henüz test edemedim kısmet olmadı ancak kapalı halinin aşırı uzun olması (158cm) nedeniyle arabaya sokmakta zorlanıyorum uygun koruma çantasıda henüz almadım çantalar bile 1500-2000tl den başlıyor bu kadar uzun olunca...
aldığım bayi ile iletişime geçtim değiştirebilirmiyim diye ellerinde yine aynı modelin
SHIMANO Aerlex Surf Tubular 4,25M 200G 3p Surf modeli varmış. biraz fiyat farkıyla değişim sağlayabileceklerini bildirdiler sağolsunlar. ancak kararsız kaldım elimde tubular okuma salina 3parça var oldukça memnunum bunu alma nedenim biraz marka bağımlılığı birazda avda fazla efor harcamadan hemen başlıyayım avlanmaya bitince hemen topluyayım derdindeyim.
hibrit modelini de denemek istiyorum, boğazda kurşun arkası kullanmak gibi bir durumum yok.
iyice kararsız bir durumda kaldım sizce değiştirmelimiyim 3parça ile sonuçta elimde 3parça bir kamış zaten var.
birde forumda bir arkadaş haziran ayında almış sanırım shimano aerlex 3parça ve hibrit modelini, benim değişim yapacağım tubular modeli olacak onada özel mesaj olarak gönderdim memnunmusun diye ancak henüz dönüş yapmadı sanırım foruma uğramıyor bu aralar.