Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Fliegen 35 Modifiye

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İnternette bazi shimano modellere rulmanlar ekleyerek guclendirme videolari gordum, 2017 fliegen 35 icin yapilabilecek guclendirme modifikasyonlar nelerdir acaba ustadlar bilgi verirse makbule gecer.

Ayrica cinden gomexus topuz siparisi vermis bulundum, bu makine icin 9cm topuzsuz uygun kol bulabilirmiyim ?

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Çinden alacağın gomexus topuz uygun ölçülerde ise mükemmel oluyor. Ben de gomexus topuz aldım, orjinalden güzel oldu :)

Kol ve modifiye için takip :)

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çinden alacağın gomexus topuz uygun ölçülerde ise mükemmel oluyor. Ben de gomexus topuz aldım, orjinalden güzel oldu :)

Alirken saticiya sordum uygun dedi ama cinlilere de ne kadar guven olur onuda Allah bilir :)

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Bu video yu izlemistim , yapilan islemler ne oranda faydalidir , baska modifiyeler varmidir, bunu merak ettim aslinda.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Kol icin nasil bi modifiye dusunuyon ?

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
@midnigth

Selamlar Videoyu tam olarak izleme fırsatım olmadı kısmen izledim gördüğüm kadarı ile solucan dişli miline denk gelen plastik burç sökülüp yerine rulman takılıyor videoda.. Daha önceki senelerde muhtelif surf ve spin makinelerimde bu işlemi yaptım ,

Neden bu işlemi yaptım ? tamamen kaşıntı ,
Makinye bir faydası oldumu oluyormu ? Hayır,
Yapılan işlemin bir faydası varmı? Hayır

Videoyu çeken değerli hobidaşın ellerine sağlık der devamını dilerim,

Yazdıklarım tamamen şahsi görüşüm olup hiç bir dayanağı yokdur .

T

TektusKOR

Misafir
@midnigth

Selamlar Videoyu tam olarak izleme fırsatım olmadı kısmen izledim gördüğüm kadarı ile solucan dişli miline denk gelen plastik burç sökülüp yerine rulman takılıyor videoda.. Daha önceki senelerde muhtelif surf ve spin makinelerimde bu işlemi yaptım ,

Neden bu işlemi yaptım ? tamamen kaşıntı ,
Makinye bir faydası oldumu oluyormu ? Hayır,
Yapılan işlemin bir faydası varmı? Hayır

Videoyu çeken değerli hobidaşın ellerine sağlık der devamını dilerim,

Yazdıklarım tamamen şahsi görüşüm olup hiç bir dayanağı yokdur .
Bendeki raw 2 65 için iki tane daha rulman eklendiğini duydum ancak getirisi nedir bilmiyorum.Ayrica bakıma ihtiyacı olmayan bir elemanı sokup bakıma ihtiyacı olan rulman takmak varsa faydasının yanında ne kadar değer bilmiyorum...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
@TektusKOR
Selamlar okuma raw 2 Güzel makine sökmedim hiç,
seneler önce shimano alivio sökmüştüm, Hoş Çok makine söktümde Aliviodan örnek vereceğim, Malum alivio shimano alt segment makinelerinden biri hal böyle olunca ne kadar ekmek o kadar köfte Mantığı Çalışıyor,

Alivioda ana çarkın sağına soluna Fabrika plastik burç koymuş , Ana çark makinenin en çok yorulan ve aşınan parçalarından biri, ana çark'daki plastik burçlar sökülüp yerine Rulman takılırsa makine şıkır şıkır olur,
yanlış hatırlamıyorsam o söktüğüm makinede yek rulman var idi oda göbek'deki rulman idi, Extra olarak bazı makinelerin kol topuzlarında rulman yerine yine plastik burç olabiliyor, kol topuzununda rulman eklenebilir,

eklenen Rulman makinenin can alıcı bölgesinde değilse zaten bir işe yaramıyor , Tamamen Hobi.

Alivonun ana Çarkında Rulman olsaydı zaten onun adı ya exage yada nexave olurdu,

yazdığım gibi nekadar ekmek okadar köfte :ssrtcbya: :harika:

yamtar

Aktif Üye
Adı
Murat güner
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Bu video yu izlemistim , yapilan islemler ne oranda faydalidir , baska modifiyeler varmidir, bunu merak ettim aslinda.
:D BENİM VİDEO...faydası var çünkü plastik burçlar metal aksamda hareket ediyor bu zamanla aşınmaya yol açacaktır...rulmanlar çelik olduğu için mil aşınma olmadan aynı eksende dönmeye devam edecektir...performans derseniz %10 ile 20 arasında olacaktır tabi bu benim görüşüm...

Son düzenleme: