Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHIMANO STRADIC CI4+ FB

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selam sevgili forumdaslar.
SHIMANO STRADIC CI4+ FB makinasi hakkinda bilgisi olan veya kullanan var mi.eski model midir yoksa 3. nesil dediklerinden midir ? su gecirmez ozelligi var mi ? vesaire vesaire... bilgilendirirseniz veya tecrubelerinizi aktarirsaniz cok memmnun olurum. tesekkurler simdiden

Son düzenleme:

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Stradic ci4 2500 kullanıyorum çok memnunum gayet hafif ve güçlü bir makina ci4 serileri shimanonun yeni serileri hafifletilmiş malzeme kullanılmış ama en son çıkan değil en son ci4 hg serisini çıkardılar kalama su geçirmiyor diye biliyorum

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Stradic ci4 2500 kullanıyorum çok memnunum gayet hafif ve güçlü bir makina ci4 serileri shimanonun yeni serileri hafifletilmiş malzeme kullanılmış ama en son çıkan değil en son ci4 hg serisini çıkardılar kalama su geçirmiyor diye biliyorum
cok tesekkur ederim. su gecirmeyen olsa iyi olacak... diger forumdaslar ne diyecek bir bakalim... sagolun tekrar.:)

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
evet arkadaslar... degerli yanitlarinizi bekliyorum.

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu modelden bahsediyorsun sanırım.
Shimano Stradic CI4 4000 FB Spin Makinası Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

Spin için bir çok arkadaşımıza verdik genel görüş çok memnunlar.
evet bu model . baktigim sitede 10 uzerinden 9.7 puan almis . (yabanci site) . bildigim dillerin hicbirinde olmayinca ozelliklerini tam anlayamadim.uygun fiyati var ama bir de kamis ister ... sizden aldigim takimla da siftahim bile yokken yeni bir makina edinmek akilli isi olur mu o da ayri bir konu... ne kadar uygun da olsa dusunuyorum yani. (siftahimin olmamasi takimi sizden almamla iliskilendirilmesin lutfen :)) ancak 1 kg ustu kalamari alirken bile caaar caar oten kalama beni daha guclu bir makina arayisina sokmadi degil... kismet ... bakalim

Son düzenleme: