- Adı
- OZAN
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Teşekkür ederiz Ustam her satırı çok değerli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili kardeşim bu güzel övgü ve dileklerin için çok teşekkürler ederim,Tüm balık tutkunlarının hayallerini gerçekleştirmiş bir şahsiyetsiniz babacan tavırlarınız özünde de paylaşmayı, insanlara faydalı olmayı kendisine düstur edinmiş biri olduğunuzda gayet açık bu güzel paylaşımlar için teşekkür eder herşey gönlünüzce olsun derim...
Çok teşekkürler sevgili Birol kardeşim, selamlar, sevgiler, hoşçakalın.Muhteşem bir paylaşım.Ne ararsanız var. Takımsa takım, yöntemse yöntem.Av anının heyecanı birbaşka güzel
Tebrikler ve teşekkürler Orhan Abi.
İnşallah bu sene Sivriceye tekrar geleceğiz....
ağabi çok güzel bir av olmuş ve biz acemi balıkçılar anlatımlarınız bize yol gösterecektir.bunun için çok sağol. acaba kullandığınız fish finder memnun musunuz marka ve modeli nedir.saygılarımla
orhan ağabi her zaman başımız üzerinde yerin var .ankaraya gelince görüşmek isterim.cevabım için teşekkür ederim .saygılarımlaÇok teşekkürler sevgili İbrahim kardeşim, ben de Ankara'da çok seneler bulundum, Sincan org san iş yerim vardı,Harika gıda, şimdi emekliyim,Ankaraya gelirsem görüşürüz torunlar oradalar, Balık bulucumdan çok memnunum hondex
çift ayna, tabi daha fazla paraya mutklaka daha güzelleride vardır, bana soracağın soruları her zaman beklerim. sevgiler, hoşçakal.![]()
Sevgili Murat bu ismide değerlendireceğiz, hoşçakal.![]()
"Sino" olsun Orhan Abi,
Rastgele...