Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinarit avlarım hakkında, nasıl avlanır ve kullandığım takımlar. 24 Mart 2011 Sivrice

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederiz Ustam her satırı çok değerli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.

Fatih Koç

Daimi Üye
Yine konuşturmuşsun ustam...
Döktürmüşsün abim benim.. Ellerine emeğine sağlık senin..
Harika..

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Teşekkürler Orhan Abi
Çok güzel avlar, faydalı bilgiler
Eline sağlık

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Teşekkürler Orhan abi, Sivrice sularından harika Sinaritlerle gözlerimizi şenlendirdin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
Orhan Küçükbiçmen
Tüm balık tutkunlarının hayallerini gerçekleştirmiş bir şahsiyetsiniz babacan tavırlarınız özünde de paylaşmayı, insanlara faydalı olmayı kendisine düstur edinmiş biri olduğunuzda gayet açık bu güzel paylaşımlar için teşekkür eder herşey gönlünüzce olsun derim...
Sevgili kardeşim bu güzel övgü ve dileklerin için çok teşekkürler ederim,
Emekliliğimiz böyle geçiyor, zamanla biriken tecrübelerimide kapasitem çerçevesinde sizlerle paylaşmak bana yaşam sevinci veriyor, her şeye güzel gözle bakıyorum artık, inşallah faydalı oluyorumdur, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Muhteşem bir paylaşım.Ne ararsanız var. Takımsa takım, yöntemse yöntem.Av anının heyecanı birbaşka güzel
Tebrikler ve teşekkürler Orhan Abi.
İnşallah bu sene Sivriceye tekrar geleceğiz....
Çok teşekkürler sevgili Birol kardeşim, selamlar, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
ağabi çok güzel bir av olmuş ve biz acemi balıkçılar anlatımlarınız bize yol gösterecektir.bunun için çok sağol. acaba kullandığınız fish finder memnun musunuz marka ve modeli nedir.saygılarımla

Çok teşekkürler sevgili İbrahim kardeşim, ben de Ankara'da çok seneler bulundum, Sincan org san iş yerim vardı,Harika gıda, şimdi emekliyim,Ankaraya gelirsem görüşürüz torunlar oradalar, Balık bulucumdan çok memnunum hondex
çift ayna, tabi daha fazla paraya mutklaka daha güzelleride vardır, bana soracağın soruları her zaman beklerim. sevgiler, hoşçakal.:):):)

abakus

Yeni Üye
Adı
ibrahim aslan
Çok teşekkürler sevgili İbrahim kardeşim, ben de Ankara'da çok seneler bulundum, Sincan org san iş yerim vardı,Harika gıda, şimdi emekliyim,Ankaraya gelirsem görüşürüz torunlar oradalar, Balık bulucumdan çok memnunum hondex
çift ayna, tabi daha fazla paraya mutklaka daha güzelleride vardır, bana soracağın soruları her zaman beklerim. sevgiler, hoşçakal.:):):)
orhan ağabi her zaman başımız üzerinde yerin var .ankaraya gelince görüşmek isterim.cevabım için teşekkür ederim .saygılarımla