Orhan Küçükbiçmen
Daimi Üye
- Adı
- Orhan Küçükbiçmen
Teşekkürler sevgili Hamdi kardeşim, hoşçakal.Orhan abi yine güzel avlar yapmışsın. Raporda güzel, eline sağlık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler sevgili Hamdi kardeşim, hoşçakal.Orhan abi yine güzel avlar yapmışsın. Raporda güzel, eline sağlık.
Çok teşekkürler Selahattin kardeşim, inşallah faydalı olurum, sevgiler, hoşçakal.Teşekkür ederiz Ustam her satırı çok değerli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler Mustafa kardeş, Asil'i not aldım, sevgiler, hoşçakal, ama olmaz bizim eski muhtarın adı......sevgiler, hoşçakal.![]()
bence bu duruşa ASİL çok yakışır
Çok teşekkürler Şeref kardeşim, Sinarit, Barakuda, Torik, Palamut, çapari avlarımı, mercan avlarımı düzenledim, devamlı oluşan bilgi ve terübelerimide geliştirerek derlediğim bu avlarımı yeni yetişecek genç balıkçı kardeşlerime de faydalı olur düşüncsiyle hazırladım, inşallah yardımcı olurum. Sevgiler, hoşçakalın.Teşekkürler Orhan Abi
Çok güzel avlar, faydalı bilgiler
Eline sağlık
Çok teşekkürler sevgili Gökhan kardeşim, sizlere de rastgelsin, hoşçakal.Teşekkürler Orhan abi, Sivrice sularından harika Sinaritlerle gözlerimizi şenlendirdin...
![]()
Sevgili İbrahim gelirsem görüşürüz, 0532 273 51 68 sevgiler, hoşçakal.orhan ağabi her zaman başımız üzerinde yerin var .ankaraya gelince görüşmek isterim.cevabım için teşekkür ederim .saygılarımla