Bu gün kırasiyede bunları gördüm. Elmer’s marka çocuklar için fosforlu ve simli gibi olanları var. resimdekiler tutkal bunun yanında bir sıvı daha kullanılıyor ikisini birbirine karıştırınca macun, sümük gibi bir şey oluyor çocukların oynaması için ve slime diye adlandırılıyor. Bu tutkallar ne kadar yapışkandır bilemiyorum fakat plastisol ile yapılan silikona benzer yem yapmında kullanılan sıvılar var. Bunlar o sıvılarla karıştırınca çok güzel silikon gibi kurtlar, solucanlar yapılabilinir.
Bunları hiç deneyeniniz oldumu?

Dışarda satılan (burda varmı? Ben bulamadım) lurecraft plastic formula 500 diye plastisol var. Bunla sahte yapıyorlar. Bizde satılan elmer’s ile karıştırınca çok güzel olacağını düşünüyorum. Hatta içine balık yağı felan koyup karıştırılırsa kokuluda olur gibime geliyor.
6855 LureCraft Plastic Formula 500 Extra Strength 1X500E
Lurecraft adresi bu dışardan istesek sıvı olduğu için acaba gümrükte takılırmı?
Burada da lurecraft plastic formula 500 ile sahte yapıyor.
Bunları hiç deneyeniniz oldumu?

Dışarda satılan (burda varmı? Ben bulamadım) lurecraft plastic formula 500 diye plastisol var. Bunla sahte yapıyorlar. Bizde satılan elmer’s ile karıştırınca çok güzel olacağını düşünüyorum. Hatta içine balık yağı felan koyup karıştırılırsa kokuluda olur gibime geliyor.
6855 LureCraft Plastic Formula 500 Extra Strength 1X500E
Lurecraft adresi bu dışardan istesek sıvı olduğu için acaba gümrükte takılırmı?
Burada da lurecraft plastic formula 500 ile sahte yapıyor.