Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Avı Makine Seçimi Yardım

Baitcasting makara seçimi (alabalık Spin avı)

• Spartacus

Kullanılan: 0 0.0%
  • Royal Legends

Kullanılan: 0 0.0%
  • Stealth

Kullanılan: 2 66.7%
  • Diğer

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Sukruonler

Yeni Üye
Adı
Şükrü
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayır günler hobidaşlarım siteye yeni üye oldum sizin değerli bilgilerinizden yararlanmak için. KastKingin baitcasting makinelerinden birini almak istiyorum ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Öncelikle bu makineyi çoğunlukla gölden alabalık avı için Spin disipliniyle tutacağım. Sizce KastKingin Stealth, Royale Legends, Spartacus model makaralarından hangisini almalıyım. Misina olarak da SeaKnight’ın w8 Monster 0.16 lık misinasını kullanmayı düşünüyorum. Elimde bu mevcut çünkü. Sizce hangi makineyi almalıyım. Yada o fiyat bandında (maksimum 180 lira ortalama) hangi makarayı almalıyım. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Oltanız boş kalmasın.

Ekli dosyalar

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yanlış bilmiyorsam baitcasting makina kullanacaksınız buna uygun halkaları üste bakan tetikli kamış almanızda gerekiyor.

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bunun için uygun kamışım var ama işte hangi makineyi almalıyım onu bilmiyorum.
Royale ve Stealth modellerinin devir oranları yüksek ve özellik bakımından nerdeyse birbiriyle aynı. Spartacus modelinin deviri ise bu iki modele göre daha düşük. Seçiminizi buna göre yapmanız daha uygun olur.