Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamış

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar spin kamış bakıyorum istoçta satıcı bana jaxon green point 10-40 kamış kaido sasin sx3000 makina önerdi bu takım iyimidir veya bu malzemelerin fiyatına daha iyi bir takım kurabilir miyim hedef balık levrek.

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar spin kamış bakıyorum istoçta satıcı bana jaxon green point 10-40 kamış kaido sasin sx3000 makina önerdi bu takım iyimidir veya bu malzemelerin fiyatına daha iyi bir takım kurabilir miyim hedef balık levrek.
Tavsiyem, satıcının önerdiği kamış değil de kullanan birisinin tavsiyesi ile satın alman,

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nerede avlanıyorsunuz, kamış+makina ve ip misina için bütçeyi de söyleyin ona göre yardımcı olmaya çalışalım

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nerede avlanıyorsunuz, kamış+makina ve ip misina için bütçeyi de söyleyin ona göre yardımcı olmaya çalışalım
Spini aslında tek bir merada avlanmak için almıyorum ağırlıklı istanbulda olucam ama karadeniz ve akdenize de gittiğimde iş görsün istiyorum. 5 6 bine kadar kamış makineye verebilirim ip misinada 500 e uygun olur bütçeme.

Sergeant33

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hazır konu açılmışken; ben geçenlerde okuma alaris 30 ve okuma red spin 7-28 gr kamışla bir kombin yaptım. Bana maliyeti 2200 tl oldu. Baya araştırdım giriş seviyesi için baya tatminkar bir takım olduğunu düşünüyorum. Arta kalan parayla da sahte ve misina alıyorum. IMG_9006.jpeg

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Boğazda ve karadeniz de avlanacaksan. Sert poyrazlarda ve patlak havalarda atış erimi yüksek 22-28gr hatta 30-32gram sahtelere çıkmak icap ettiğinden 14-42 kamış kesinlikle öneririm. Daiwa New Legalis 14-42 270m işini çok iyi görecektir. Bu kamış için önereceğim makine yine Daiwa Legalis 4000 lik, Exceler 4000 lik, Shimano Stradict FL 4000, Shimano Sahara FJ 4000 bütçene hangisi uyarsa alabilirsin. 3000 lik makine de olur ama ideali bu kamış için 4000 liktir.

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boğazda ve karadeniz de avlanacaksan. Sert poyrazlarda ve patlak havalarda atış erimi yüksek 22-28gr hatta 30-32gram sahtelere çıkmak icap ettiğinden 14-42 kamış kesinlikle öneririm. Daiwa New Legalis 14-42 270m işini çok iyi görecektir. Bu kamış için önereceğim makine yine Daiwa Legalis 4000 lik, Exceler 4000 lik, Shimano Stradict FL 4000, Shimano Sahara FJ 4000 bütçene hangisi uyarsa alabilirsin. 3000 lik makine de olur ama ideali bu kamış için 4000 liktir.
Genellikle avlanacağım sular sert sular olduğu için ve meralarda balık vurduğu zaman iri oluyolar o yüzden gr aralığı daha yüksek kamışlara bakıyodum 10 40 önderdi dediğiniz kamış makinalarada bakıcağım sağolun.

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hazır konu açılmışken; ben geçenlerde okuma alaris 30 ve okuma red spin 7-28 gr kamışla bir kombin yaptım. Bana maliyeti 2200 tl oldu. Baya araştırdım giriş seviyesi için baya tatminkar bir takım olduğunu düşünüyorum. Arta kalan parayla da sahte ve misina alıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 123763
Eğer memnunsanız bende bakabilirim giriş olarak ama kamışın gr si düşük bence benim meralarda.

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dediğiniz malzemelere baktım da fiyat olarak bayağı yüksek çıkıyo aslında bütçenin çok fazla üstünde değil ama jiglere sahtelere de biraz bütçe ayrıcağım. Benim dediğim takım hakkında herhangi bir fikriniz var mı iyi midir başlangıç için yarı yolda bırakır mı ömrü nasıldır internette çok bişey bulamadım takım hakkında satıcıda zaten benim malım kötü demez ama dediği şey spini gayet karşılar düşük jigleride atar dedi 265 uzunluğunda çıkarttı birde 2.45 ama onun markasını hatırlamıyorum. Açıkcası spine yeni başlıyacağım için neyle karşılaşırım hiçbişey bilmiyorum o yüzden deneyimleyen varsa birşeyler söylerse çok güzel olur. Birde bu ürünler fiyatına göre iyi midir 4.5 5 k arası bir fiyatı var takımın bu fiyata daha iyi bişeyler çıkar mı?