Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Olta Takımı Önerisi

Fencer

Yeni Üye
Adı
Görkem Erhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, aranıza yeni katılan bi kardeşiniz olarak ilk olta takımımı alıcam. Antalya/Kaş bölgesindeyim, 2.70 spin takımı almak istiyorum, bütçem 2800. Hazır set , kamış-makine önerilerinizi bekliyorum.🙏🙏

Çaça

Aktif Üye
Belirtmeyi unuttum, kullanacağınız sahtelere göre karar verin. Aşağıdaki set 8-30 gr. aralığındaki jig ve 10-20 gr. sahteler için ideal olabilir!

2,70 m deyince aklıma başlangıç için direkt Decathlon'un kamışı geldi. İlk, başlangıç için yeterli olacağını düşünüyorum size.
Siteden:
Uzunluk: 2,70 m
- Kapalı boy: 1,39 m
- Parça sayısı: 2
- Ağırlık: 165 g
- Kalama gücü: 10-35 g
- Bileşenler: 20 ve 30T karbon
- Aksiyon: orta hızlı (yarı parabolik hızlı)
- Fincanlar: 10 Fuji K O-ring®
- Makine yatağı: Seaguide XVS®

Makine olarak da Shimano Fx 3000 şimdilik size yeter.

İp olarak da biraz ses yapsa da, mesafeden biraz kaybetseniz de 150m. 0,12-0,14 mm x4 ipleri tavsiye ederim.

Yalnız yeni farkettim, tavsiye ettiğim set bütçenizi aşıyor, yine de bir tercih olarak dursun bir kenarda.

Son düzenleme:

Fencer

Yeni Üye
Adı
Görkem Erhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Belirtmeyi unuttum, kullanacağınız sahtelere göre karar verin. Aşağıdaki set 8-30 gr. aralığındaki jig ve 10-20 gr. sahteler için ideal olabilir!

2,70 m deyince aklıma başlangıç için direkt Decathlon'un kamışı geldi. İlk, başlangıç için yeterli olacağını düşünüyorum size.
Siteden:
Uzunluk: 2,70 m
- Kapalı boy: 1,39 m
- Parça sayısı: 2
- Ağırlık: 165 g
- Kalama gücü: 10-35 g
- Bileşenler: 20 ve 30T karbon
- Aksiyon: orta hızlı (yarı parabolik hızlı)
- Fincanlar: 10 Fuji K O-ring®
- Makine yatağı: Seaguide XVS®

Makine olarak da Shimano Fx 3000 şimdilik size yeter.

İp olarak da biraz ses yapsa da, mesafeden biraz kaybetseniz de 150m. 0,12-0,14 mm x4 ipleri tavsiye ederim.

Yalnız yeni farkettim, tavsiye ettiğim set bütçenizi aşıyor, yine de bir tercih olarak dursun bir kenarda.
Dikkate aldım çok teşekkür ederim