Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Takım Önerisi

Adı
Abdulkadir ÇİFTÇİ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba iyi günler ben kendime spin takımı almak istiyorum alabalık için mevcut olarak elimde alaris 20 makina ve okuma fuel spin 0-8 gr atarlı lrf kamışım mevcut envanterime 1 adette spin takımı eklemek istiyorum. Uzun zamandır takım almadım o yüzden piyasa nedir tam olarak hakim değilim. Aramış olduğum özellikler kamışın 2.10 maks 240 olması çünkü uzun kamışlarda yoruluyorum ve taşıması zor oluyor atar olarak 35 gramı geçmeyecek bir kamış arıyorum. Makina olarak karar veremedim daha çok alabalık,perch,kasna gibi avlarda kullanacağım bir takım arıyorum bana tavsiye verirseniz memnun olurum bütçem yaklaşık olarak 1000-2200 arası şimdiden teşekkür ederim.

berkembdk

Yeni Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, kısıtlı bütçeyle bir spin takım dizip daha sonrasında daha fazla masraf etmeni tavsiye etmiyorum. Ayrıca alabalık, kasna vs. avlarında genelde LRF tercih sebebi olduğunu da duymuştum spin biraz ağır kaçabilir ama yine de bulduklarımı paylaşayım.

Daiwa RX Lure Game 2.44m 7-28gr 2P Olta Kamışı Spin & At-Çek Olta Kamışları DAIWA Daha önce de kullandım fiyatına göre kaliteli ve güçlü bir kamış.

Daiwa Ninja 2.56cm 10-35gr Spin Olta Kamışı Spin & At-Çek Olta Kamışları DAIWA Bu fiyata Ninja bulman çok zor gerçekten eğer imkanın varsa bunu alıp uzun süre güvenle kullanırsın. Bütçeni biraz aşarak yanına güzel bir makinayla on numara takım olur.

Okuma Wave Power 8'0 2.44 cm 15-40 gr Spin Kamışı - Olta Kamışları Okuma markası genel olarak önerilmiyor ama sizin bütçe aralığınızda bu kamışın da iş göreceğini düşünüyorum.

Makine için ise,

Daiwa RS 3000 C Olta Makinası - PttAVM.com

İp seçimi artık bütçeye kalmış gibi duruyor ama uygun fiyatlı bulduğum ve iş göreceğini düşündüğüm

Asso 8X Light Games PE 8 Örgü Spin İp Misina 150mt Moss Green - Misinalar Tabi PE standartlı olduğu için bunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Rastgele.

Adı
Abdulkadir ÇİFTÇİ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, kısıtlı bütçeyle bir spin takım dizip daha sonrasında daha fazla masraf etmeni tavsiye etmiyorum. Ayrıca alabalık, kasna vs. avlarında genelde LRF tercih sebebi olduğunu da duymuştum spin biraz ağır kaçabilir ama yine de bulduklarımı paylaşayım.

Daiwa RX Lure Game 2.44m 7-28gr 2P Olta Kamışı Spin & At-Çek Olta Kamışları DAIWA Daha önce de kullandım fiyatına göre kaliteli ve güçlü bir kamış.

Daiwa Ninja 2.56cm 10-35gr Spin Olta Kamışı Spin & At-Çek Olta Kamışları DAIWA Bu fiyata Ninja bulman çok zor gerçekten eğer imkanın varsa bunu alıp uzun süre güvenle kullanırsın. Bütçeni biraz aşarak yanına güzel bir makinayla on numara takım olur.

Okuma Wave Power 8'0 2.44 cm 15-40 gr Spin Kamışı - Olta Kamışları Okuma markası genel olarak önerilmiyor ama sizin bütçe aralığınızda bu kamışın da iş göreceğini düşünüyorum.

Makine için ise,

Daiwa RS 3000 C Olta Makinası - PttAVM.com

İp seçimi artık bütçeye kalmış gibi duruyor ama uygun fiyatlı bulduğum ve iş göreceğini düşündüğüm

Asso 8X Light Games PE 8 Örgü Spin İp Misina 150mt Moss Green - Misinalar Tabi PE standartlı olduğu için bunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Rastgele.
Öncelikle çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için olta boyları biraz büyük geldi bana yani attığınız ninja olabilir bu arada siteler güvenilir mi aslında bütçem var 3 4 bine kadar fakat oltaya çok aşırı vermek istemiyorum çünkü hani çok fazla gidemiyorum balığa hani kalsın köşede lrf takımım var okuma alaris 20 ve okuma fuel spin 0-8 lakin spin de olsun istiyorum önemli olan kamış benim için makina sonrada alsam olur

Mali Kahraman

Yeni Üye
Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için olta boyları biraz büyük geldi bana yani attığınız ninja olabilir bu arada siteler güvenilir mi aslında bütçem var 3 4 bine kadar fakat oltaya çok aşırı vermek istemiyorum çünkü hani çok fazla gidemiyorum balığa hani kalsın köşede lrf takımım var okuma alaris 20 ve okuma fuel spin 0-8 lakin spin de olsun istiyorum önemli olan kamış benim için makina sonrada alsam olur
Ben çiçek sepetinden bu satıcıdan aldım güvenemediğim için çiçeksepeti aracı olsun diye 😂 sana tavsiyem öyle yapman bana ürünler geldi ve çok memnunum bu fiyata kaçmaz.

berkembdk

Yeni Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sitenin zaten hepsiburada çiçeksepeti vs. gibi büyük sitelerde de mağazaları mevcut. Ben bizzat kendi sitesinden alışveriş yapmıştım ve herhangi bir sıkıntı olmadı hatta 4te sipariş verdim ertesi gün öğlen elimdeydi. Tabi kamış makina gibi ürünlerin mağazadan görerek alınması daha sağlıklı olacaktır diye tahmin ediyorum, hem elinizde görüp test etme şansınız olur.