Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Stanley Adventure Termos_İNDİRİM

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değerli arkadaşlar ,

Öncelikle konuyu hangi başlık altında açacağımı tam bilemedim. Eğer ki.. yanlış yerde açtıysam lütfen kusuruma bakmayın. Moderatör arkadaşların düzelteceğini umuyorum.

Uzun zamandır bir termos alma niyetim vardı. İnternet de gezinirken aşağıdaki ürüne denk geldim. Uzun zamandır da takip ediyordum.

Stanley Adventure Bottle Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.3 L

amazon.com.tr. de Fiyat : 999.TL

Fiyat bana bayağı avantajlı gibi geldi. Bu yüzden sizler ile paylaşmak istedim.

Stanley 1.3 Lt Adventure Vacuum Bottle.jpg

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Güzel hatırlatma Fatih.
Ben sipariş verdim.
Üstelik Maksimum karta faizsiz 9 taksit yaptı Amazon.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi günlerde kullan Şeref Abi.

Benim de uzuz zamandır , niyetim vardı. Ben de 1 ad. sipariş verdim.
İçinde bulunduğumuz , enflasyonist ortamda peşin fiyatına 9 taksit bayağı cazip.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İyi günlerde kullan Şeref Abi.

Benim de uzuz zamandır , niyetim vardı. Ben de 1 ad. sipariş verdim.
İçinde bulunduğumuz , enflasyonist ortamda peşin fiyatına 9 taksit bayağı cazip.
Teşekkür ederim Fatih.
Bende bir kaç yıl önce aldığım THERMOS markalı 1 litrelik daha var ama bir tane de alternatif ürünüm olsun istedim.

9 ay boyunca dışarıda içilen kahvelerden ayda 2 fincan kahve az içmek demek. Gerçi epeydir dışarıda kahve içmiyorum ama içiyormuşum daiki tanesinden tasarruf ediyormuşum gibi yaparım. :D

Garanti Bonus Kart ciddi fark çıkarınca diğerini deneyeyim dedim ve 9 taksiti de görünce kaçırmadım.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Termos bugün geldi ama kendine özel bir kutusu olmaması dikkatimi çekti.
Termos önce beyaz pelür kağıda sarılıp balonlu naylon içine konarak içi kağıt toplarıyla desteklenmiş kocaman bir kolide geldi.
Diğer bir litrelik Thermos marka olanla kıyaslayınca Stanley 1,3L oldukça iri duruyor.

Stanley 1,3L.jpgStanley.jpg

oguzhanctn

Yeni Üye
Adı
Oğuzhan Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Belki bilginiz vardır ama yine de paylaşmak istedim. Stanley termosların ömür boyu garantisi var. Türkiye distribütörü kutupayısı isimli bir firma. Firmanın web sitesine girerek termosun altındaki barkod numarasıyla garanti kaydı yaptırmanızda fayda var.

Sonradan dışarıya sıcaklık verme, içindeki ısıyı koruyamama gibi problemlerle karşılaşma ihtimaline karşı, ömür boyu garanti kapsamında birebir değişim yapıyorlar diye biliyorum. Kayıt linki : Ömür Boyu Garanti Kaydı

Termos bugün geldi ama kendine özel bir kutusu olmaması dikkatimi çekti.
Termos önce beyaz pelür kağıda sarılıp balonlu naylon içine konarak içi kağıt toplarıyla desteklenmiş kocaman bir kolide geldi.
Diğer bir litrelik Thermos marka olanla kıyaslayınca Stanley 1,3L oldukça iri duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 123140Ekli dosyayı görüntüle 123141

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Belki bilginiz vardır ama yine de paylaşmak istedim. Stanley termosların ömür boyu garantisi var. Türkiye distribütörü kutupayısı isimli bir firma. Firmanın web sitesine girerek termosun altındaki barkod numarasıyla garanti kaydı yaptırmanızda fayda var.

Sonradan dışarıya sıcaklık verme, içindeki ısıyı koruyamama gibi problemlerle karşılaşma ihtimaline karşı, ömür boyu garanti kapsamında birebir değişim yapıyorlar diye biliyorum. Kayıt linki : Ömür Boyu Garanti Kaydı
İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Ömür boyu (25 yıl) garanti için dün termos elime geçer geçmez ilgili siteden kaydettim.

ozmen0648

Yeni Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba ben aldım yok diyor bir kaç deneme yaptım ve ürünü sepete ekledim