Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Stanley Adventure Termos_İNDİRİM

ozmen0648

Yeni Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif

ozmen0648

Yeni Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OmerAydın

Aktif Üye
Adı
Ömer Aydın
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Belki bilginiz vardır ama yine de paylaşmak istedim. Stanley termosların ömür boyu garantisi var. Türkiye distribütörü kutupayısı isimli bir firma. Firmanın web sitesine girerek termosun altındaki barkod numarasıyla garanti kaydı yaptırmanızda fayda var.

Sonradan dışarıya sıcaklık verme, içindeki ısıyı koruyamama gibi problemlerle karşılaşma ihtimaline karşı, ömür boyu garanti kapsamında birebir değişim yapıyorlar diye biliyorum. Kayıt linki : Ömür Boyu Garanti Kaydı
Ben ürünü 2 sene önce satınaldım garanti için kayıt işlemi yapmadım satınalma tarifini soruyor kayıt etmesek de garanti kapsamında mıdır acaba

oguzhanctn

Yeni Üye
Adı
Oğuzhan Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben ürünü 2 sene önce satınaldım garanti için kayıt işlemi yapmadım satınalma tarifini soruyor kayıt etmesek de garanti kapsamında mıdır acaba
Ben de 2020 yılında Bim'den satınalmıştım ve kaydetmedim, o dönemde garanti kaydı yoktu diye biliyorum. Geçtiğimiz hafta kutupayisi.com üzerinden servis kaydı oluşturdum ve servise gönderdim ürünü. Servis talep formunda sadece ürünü nereden aldığını ve modelini soruyor. Servisin sonuçlanmasını bekliyorum, ama çevremde bazı arkadaşlarım kaydetmemiş olmasına rağmen değişim yapıldığını belirtti onların yönlendirmelerine istinaden gönderdim ben de.

OmerAydın

Aktif Üye
Adı
Ömer Aydın
Ben de 2020 yılında Bim'den satınalmıştım ve kaydetmedim, o dönemde garanti kaydı yoktu diye biliyorum. Geçtiğimiz hafta kutupayisi.com üzerinden servis kaydı oluşturdum ve servise gönderdim ürünü. Servis talep formunda sadece ürünü nereden aldığını ve modelini soruyor. Servisin sonuçlanmasını bekliyorum, ama çevremde bazı arkadaşlarım kaydetmemiş olmasına rağmen değişim yapıldığını belirtti onların yönlendirmelerine istinaden gönderdim ben de.
Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref