Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Stopper kayma sorunu ( bilgi ricasiyla )

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar,

Bu disiplinde cahil biri olarak, yine ortada kaldım. :)

Makinemde 0.10 mm ip sarılı ve şamandıralı istavrit denerken her atışta kayma yapiyor ve verim çok düşüyor. Kaynaması adına, neler yapıyorsunuz :) 3-4 kulaç 0.45 floro lider bağlamayı düşünüyorum, kaymayı engelleyecegi düşüncesindeyim.

Ek not; kauçuk, ss stoper kullanıyorum. Sarılı ip ince oldugundan, problem yaşadığımı düşünüyorum

Ek not; arkasına misinadan stoper minvalinde de aksiyon alıyorum ama anlık değiştirme ya da gündüz takımına döndüğümde ip zayi olsun istemiyorum.

Bu durumu yaşayan ve aşan var mı :)

Kıymetli bilgi ve destek rica ediyorum.

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Selamlar,

Bu disiplinde cahil biri olarak, yine ortada kaldım. :)

Makinemde 0.10 mm ip sarılı ve şamandıralı istavrit denerken her atışta kayma yapiyor ve verim çok düşüyor. Kaynaması adına, neler yapıyorsunuz :) 3-4 kulaç 0.45 floro lider bağlamayı düşünüyorum, kaymayı engelleyecegi düşüncesindeyim.

Ek not; kauçuk, ss stoper kullanıyorum. Sarılı ip ince oldugundan, problem yaşadığımı düşünüyorum

Ek not; arkasına misinadan stoper minvalinde de aksiyon alıyorum ama anlık değiştirme ya da gündüz takımına döndüğümde ip zayi olsun istemiyorum.

Bu durumu yaşayan ve aşan var mı :)

Kıymetli bilgi ve destek rica ediyorum.
LRF için çok minik stoperler var onlardan kullanıyorum. Kayma yapmıyomu diye sorarsan, yapıyo illaki ama bi kaç santim kayıyo o kadar.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
ben derinliğe göre mono misina baglıyorum ip misinanın önüne ,tam düğüm yerinde stoper takılıp kalıyor daha aşağı gidemiyor düğüm tutuyor ,ama atış anında bazen problem olabiliyor ses takılma kopma vs ama genelde sorunsuz tutuyor

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben derinliğe göre mono misina baglıyorum ip misinanın önüne ,tam düğüm yerinde stoper takılıp kalıyor daha aşağı gidemiyor düğüm tutuyor ,ama atış anında bazen problem olabiliyor ses takılma kopma vs ama genelde sorunsuz tutuyor
Teşekkürler, 45 lik bir lider bağlamayı ve denemeyi düşünüyorum.

Faryalı

Aktif Üye
Küçük lrf boncukları var iki kere yada üç kere içinden geçir sık oynamaz.