Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şu 2 görüntüye bakarmısınız

volk4nn123

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
1739298816028.pngevet bu soldaki 3-in1 Aynagörüntüsü sağdaki ise tm185m görütüsü derinlik 10metre. Ben biçok balık bulucu videosu izledim başka insanlar balık tutarken anlık gösterdiği balık yazdığı andaki görüntülerede baktım hepsi sağdaki görüntü gibiydi / Bana hep 60 metre 50 metreye kadar 600w 3in1 ayna çok güzel dediler kardesim soldaki görüntü gerçekten çok çok çok kötü! acaba benmi yanılıyorum renk paletindemi sorun var yani işin içinden çıkamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim ( bide bu 6 metrede geçen kalın çizginin anlamı nedir)

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Parazit gözüküyo sol taraftaki görüntüde. Yanılmıyorsam size daha önceki balık bulucu konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım. Cihazın ayna ile tam uyumlu çalışması için bazı ayarlamalar yapmanız gerektiğini söylemiştim. Eğer cihaz ayarları hakkında bir fikriniz yoksa meranızda ki diğer balık bulucu kullanan balıkçılardan yardım isteyebilirsiniz. Şu videoyu izlersen belki sana faydası olur

Son düzenleme: