Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Takımıma tavsiye arıyorum

berkay60

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese iyi günler acemligimle beraber bir takım dizdim başlangıç için iyi midir ekstra tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum tesekkur ederim
Misina tavsiyelerinizi de bekliyorum

Kamış: Shimano FX XT 210UL 210 cm 1-11 Gr

Makine: Shimano FX 2000 FC

Suleymanozc

Yeni Üye
Adı
Süleyman
gayet yerindedir.Saracağın ipin kalınlığınıda uygun seçersen çok çok iyi olur.Boy olarak ben 2.40 kullanıyorum

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Herkese iyi günler acemligimle beraber bir takım dizdim başlangıç için iyi midir ekstra tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum tesekkur ederim
Misina tavsiyelerinizi de bekliyorum

Kamış: Shimano FX XT 210UL 210 cm 1-11 Gr

Makine: Shimano FX 2000 FC
Shimano FX serisi mekineler gayet güzel makinelerdir ve upgrade edilebilir 4+1 rulmana çıkartılabilir. Serkan Gölgör hocamızın güzel çalışmaları var. Hatta upgrade edilmiş sıfır modelini bile satıyor. İsterseniz onunla iletişime geçip upgrade ettirebilirsiniz.

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
hızlı saran spin makinası önerisi olan var mı...tur başına 90 cm ve üstü...

berkay60

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Shimano FX serisi mekineler gayet güzel makinelerdir ve upgrade edilebilir 4+1 rulmana çıkartılabilir. Serkan Gölgör hocamızın güzel çalışmaları var. Hatta upgrade edilmiş sıfır modelini bile satıyor. İsterseniz onunla iletişime geçip upgrade ettirebilirsiniz.

Cok tesekkur ederim hocam misina tavsiyeniz var mı acaba baslangıc icin

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM

hennessy

Yeni Üye
Adı
Mustafa Kemal
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hızlı saran spin makinası önerisi olan var mı...tur başına 90 cm ve üstü...
Ceymarlar hocam xa modelleri hem sağlamdır hem hızlı sarım makinelerdir. Ömürlük garantisi de var tavsiye ederim ben de kullanıyorum. Yanlışlıkla hızlı sarım aldım ben önceden eski model ceymar vardı şuan yenisini aldım xa iki av iki levrek aldım hedef balığa göre yanlış makina tabi o yüzden elinde normal sarım olan varsa hızlı sarımla takas da düşünürüm. İki av kullandım sadece.