Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de denemeyi düşünüyorum sahte atçek ile ama bilemedim siz böyle diyince, geçen gün 2 kişi görmüştüm 2 tane 1 kiloya yakın kefan 2 3 tanede mırmır yakalamışlardı akşam 8 12 arası. İskelenin arkasında kayalıkların ordan deniz solunicanıyla çıkarıp tutuyolarmış

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sahteyle hiç uğraşmayın Levrekler Silivri tarafında ,,
yemli deneyin.

not: gece uskumru bazen sahile sıkışıyor, çaparili takımınız'da hazır bulunsun yanınızda.

Son düzenleme:

52Eagle

Üye
Adı
Murat K.
Merhaba arkadaşlar.
Yakın tarihli tekneden uskumru deneyen oldu mu acaba Güzelce - Silivri arası?

fatihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Fatih Albayrak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hafta sonu kumbağ taraflarında olacağım bana bilgi verebilecek olan var mı? nerelerden hangi balıkları alabilirim. yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese Selamlar,

Selimpaşa liman hafta sonu akşam üzeri LRF ile elimdeki tüm sahteleri ve silikonları denedim. Sonuç 1 istavrit

Gece şamandıralı tek iğneli takımla istavrit alan oluyor tek tük. Akşam üstü hava kararmaya yakın da çapari ile 2-3 tane istavrit alan oluyor.

Gece yemlide skor "0"

Selimpaşa ölü durumda :\

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese Selamlar,

Selimpaşa liman hafta sonu akşam üzeri LRF ile elimdeki tüm sahteleri ve silikonları denedim. Sonuç 1 istavrit

Gece şamandıralı tek iğneli takımla istavrit alan oluyor tek tük. Akşam üstü hava kararmaya yakın da çapari ile 2-3 tane istavrit alan oluyor.

Gece yemlide skor "0"

Kokulu silikon denediniz mi? Onlarda is yapmadiysa gercekten olu durumdaymis :(

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tabiiki. elimde berkley gulp sandworm camo, isome maruyuku blood var 2 si de işe yaramadı. Ancak bugün istavrit vardı ve Berkley gulp baby sardine 5cm simli beyaz olanı çalıştırabildim. 4-5 kere balık oturdu hırsıza ancak hepsinde 2 metre kala iğneden kurtuldular. Sanırım iğnede sorun var. Berkley gulp sandworm ile de 1 tane ot balığı kandırabildim ancak. Sonrasında kamışım sürekli çarptığı için(sürekli çakan yıldırımlardan dolayı) eve dönmek zorunda kaldım.

hayalet avcısı

Daimi Üye
Herkese Selamlar,

Gece yemlide skor "0"

istifkent önü iskeleyi bir denesene bahadır bence Selimpaşa civarında lrf için en uygun yer orası
Selimpaşa da en derin kıyı orası,gece ışık ta alıyor arkadaki siteden ve bitişikteki büfeden
iskelenin solu oldukça kayalık Karagöz yapıyor ön tarafı açığa doğru kumsal 10/15 mt ilerisinde yine bir taş var bu tarafta istavrit zargana yapıyor

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
istifkent önü iskeleyi bir denesene bahadır bence Selimpaşa civarında lrf için en uygun yer orası
Selimpaşa da en derin kıyı orası,gece ışık ta alıyor arkadaki siteden ve bitişikteki büfeden
iskelenin solu oldukça kayalık Karagöz yapıyor ön tarafı açığa doğru kumsal 10/15 mt ilerisinde yine bir taş var bu tarafta istavrit zargana yapıyor
Abi tavsiyen için çok teşekkürler. Bu hafta içi mutlaka deneyeceğim ve durumu paylaşacağım.