Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne ile Balık avlamayı nasıl öğrendim. Öğreniyorum.

Murat Garip

Yeni Üye
Merhaba Orhan abi;

internetten yazılarını okuyorum imrenmemek, saygı göstermemek elde değil.
Senin gibi bilgilerini usanmadan yılmadan yazan ve paylaşan pek yok.
İyi varsın abi. Allah uzun ve mutlu ömürler versin.

Ares Mania

Üye
Adı
Cem T
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba. Tekneden avlanmak için yeni makara almayı düşünüyorum. okuma dead ringer drg65 ile okuma avenger av 65 b arasında kararsız kaldım. Ustalardan tavsiyeleri bekliyorum . Teşekkürler

berkeloji

Yeni Üye
Adı
Devran Aydın
Hocam tecrübelerini aktardığın için çok teşekkürler, İstanbul'da olsan ben de seninle denize açılmayı çok isterdim.

emrhdl

Yeni Üye
Adı
emrah dil
Merhaba Sevgili Hobidaşlar,

Bu yazı beni de yeni teknemle ilk avıma götürdü. Güzelce limadan çıktım. Elimde spin takımım var ince bir ip ve Savagear mpp90 kamışım hafif hafif yol alıyorum. Eylül ayı başları birden bammmmm diye birşey vurdu. Gazı hemen kestim ve makineyi sarmaya başladım.Balığın parladığı o ilk an ben kendimde değildim. Güzel bir palamuttu oltamı ziyaret eden ama ince takım ve carbon kamışlar ile o balığın vuruşunu yaşadığım duyguyu anlatamam. ilk balığımı tekneye almıştım. Bu güzel yazı ve anlatım için teşekkür ederim. Şuanda hala sırtı kurşunu ve sırtı için ip mi misina mı? kalınlık ne olmalı soruları kafam da dolaşıyor...

Kalın sağlıcakla...

S.K.demir

Yeni Üye
Adı
Şaban k
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Değerli bilgiler için teşekkürler..:)
Ben birinci basamağı geçtim. Bir şeyleri yanlış yaptığımı erken farkettim.. Yazın ilham verdi. Yarın balığa çıkacağım ama standart av yapacağım. Geldikten sonra bu konuyu detaylı araştıracağım. Umarım diğer basamakları da geçeceğim.