gebeş kaplumbağa
Üye
- Adı
- Efe
- Kan Grubu
- B Rh Negatif
İyi günler abilerim , kardeşlerim tekneden yemli av için( Hedefte ; Çipura, karagöz, antenli mercan , fangri mercan , sinarit , lüfer , baraküda , kopes vs.) takım yaptım makine olarak Ryuji Raptor 5000 D tercih ettim, 0.22m 4x ip iyi olur diye düşündüm. Kamış konusunda bir tık kararsız kaldım ,kalamar zokası ile dipte kalamar avlamak da istiyorum ve kamış sağlam , kolay taşınabilir olsun istedim . Bütçem de fazla olmadığı için Albastar'ın 165cm'lik bu kamışını almayı düşünüyorum.
www.oltamuhendisi.com
Kamışın bulabildiğim bir kaç yorumunu okudum ve sert , güçlü bir kamışmış. Görüntüsü ve halkaları kalın durduğu için acaba hassaslığı , hissiyatı kötü olur mu diye düşündüm. Kalamar ve küçük balıklarını vuruşları hissedilir mi? Siz bu kamışı önerir misiniz? Önermezseniz ne önerirsiniz?
Albastar Aegean Sold 165 cm Tekne Bot Olta Kamışı - Hızlı Kargo
Albastar Aegean Sold 2250 tekne olta kamışı tatlı su ve denizde kullanabileceğiniz iki parçalı olta kamışıdır. Eva malzemeden yapılan sapı, sağlam tutuş imkanı sağlamaktadır.
Kamışın bulabildiğim bir kaç yorumunu okudum ve sert , güçlü bir kamışmış. Görüntüsü ve halkaları kalın durduğu için acaba hassaslığı , hissiyatı kötü olur mu diye düşündüm. Kalamar ve küçük balıklarını vuruşları hissedilir mi? Siz bu kamışı önerir misiniz? Önermezseniz ne önerirsiniz?