Sercan_01
Daimi Üye
- Adı
- Sercan M.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Selamınaleyküm değerli insanlar.Öncelikle tüm hobidaşlarımın iğnelerinin keskin olması dileği ile rastgele hepinize.Forumda çok araştırma yaptım, eski gönderilerede baktım fakat sonuca ulaşamadım.Hâla aklımda soru işaretleri var.Öncelikle benim Okuma ceymar 40 üzerinde 0.16 ip sarılı bir makinam ve remixon 165 cm dolgu kamışım var.Genelde 50 metre derinliğe çipura,mercan vs avına gidiyorum.Fakat biraz aksiyon olsun diye lüfer takımı yapıp sardalya fileto falan atıyordum ki birden baamm dedi ama ne aksiyon.Balıgı tekneye alayım derken tüm oltaları dolaştırmış.Gittigim arkadaslarimda ilk defa tekneye cikan ve fazla bilgisi olmayan arkadaslarımdı.Kalama ne demek onu bile bilmiyorlardı.Ve ben kendime yeni bir takım dizme kararı aldım tekne icin.Normalde ben spin avcılıgı yapıyorum.Fakat teknede de orta siklet bir takım dizmek istiyorum..Hedef balık lüfer,Ceylan palamutu,Akya, vs..Fakat dip icinde kullanabileyim..benim aklımdaki takım Okuma Sarasota 180 cm kamış ve Azores 65 veya 55.. 65 lik baya agır inceledim uzun sürede beni yorar mı ? Siz değerli abilerimden tavsiyelerinizi bekliyorum.Bütçe ortalama 700 lira.Simdiden düşünüp yorum yapan tavsiye veren herkese teşekkürü borç bilirim.