Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tekneden çipura mercan avı için kamış tavsiye

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
arkadaşlar didim akbük kazıklı civarında tekneden avlanıyoruz.ortalama 40-50 metre derinlikte 100-125 gr kurşunla.şuanda kullandığım kamış 150 cm remixon hurricane serisi hassas ve çok esnek bir kamış.esnek olduğu için balık çekerken çok yoruyor yada ufacık bir balık bile yakalasam sanki kiloluk çekiyormuşum hissi veriyor.bana hassasiyeti çok iyi ve komple gövdeden esnemeyen bir kamış lazım.bütçe olarakta 150-200 tl ye kadar çıkabilirim ancak.180 cm boy olsun istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
oğuz bey bu kamışı denedim halkaları çok kötü en uçtaki halka daha ilk kullanımda koptu.şuan evde öylece duruyor o kamış.ucu çok ince hassas evet ama maalesef beklentimi karşılayamadı

Oguz gündüz

Aktif Üye
Adı
Oguz gündüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlginç bende kullanıyorum 180cm 1 yıl geçti benimki gayet sağlam

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fladen xtra , 180 cm lik de çok kullanışlı tavsiye ederim hem fiyat da uygun

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,

Lineaeffe xr boat 165 cm bot kamışı'nı kullanıyorum. Bahsettiğiniz meralarda ve İzmir civarında... Memnunum, tavsiye ederim :)

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
umut abi makinanın hassasiyeti nasıl yani küçük bi balığın vurması yada çipuranın yemi vurmadın emmesinde hissedebiliyomusunuz? ve balığı çekerken makina 2 ye katlanmıyor demi öyle olunca toplaması çok zor oluyor heleki iri bi balık olursa

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Fatih Karaçiçek abi sen kendin aynı kamıştanmı kullanıyosun hassasiyeti nasıl acaba sert bi kamışmı?

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
umut abi makinanın hassasiyeti nasıl yani küçük bi balığın vurması yada çipuranın yemi vurmadın emmesinde hissedebiliyomusunuz? ve balığı çekerken makina 2 ye katlanmıyor demi öyle olunca toplaması çok zor oluyor heleki iri bi balık olursa
küçük balıkları ufak vuruşlar olarak hissedebiliyorum. en son Ildır'da gittiğimde iki adet çipura yakaladım ve çok fazla uğraştırmadı beni o balıklar. Ya çok açtılar, çipuraya has emme hareketiyle değil de yemi tek hamlede aldılar, ya da keramet kamışta :) çok rahat çekebildim. Kamış kesinlikle ikiye katlanmıyor...