Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tekneden çipura mercan avı için kamış tavsiye

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok , öyle narin , nazik bir kamış değil. Daha kalitelileri var mı elbette var.
Bu kamış için ben....! Fiyat / Performan ürünü diyebilirim.
Aynı kamışı forum üyelerinden @tmac48 e de tavsiye etmiştim.
Satın aldığını biliyorum. Onun da görüşlerini alabilirsiniz.
Tek bir yerden öneri ve tavsiyeler ile hareket etmeyin isterseniz.
Adım geçince yazayım dedim. Arkadaşlar forumda birçok arkadaşın görüşünü aldım.Birde vedat abayoğlu bir yazısında bu kamışı tavsiye etmiş onu gördüm.Tek kelime ile muhteşem bir kamış. Hassas,yumuşak aynı zamanda sağlam. İp misina ile kullanın kesinlikle. Düşünmeden alın.Bir diğer kamış ise okuma sarasota. Okuma similian artık üretilmiyormuş bunun yerine sarasota var.Çok küçük balıkta o kadar hassas değil.Fakat tamda mercan ve çupra kamışı bu.Sağlamda.Bu kamışı da tavsiye ediyorum. Fiyatlarına bakarsak lineaffe mustang tam bir fiyat performans ürünüdür. 1,65 boyu bot ve 4 ve 4,50 m arası gibi küçük teknelerde avlanırken çok ideal.Bu kamışları almama sebep olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kamış konusu ile ilgili kafamda soru işareti kalmadı diyebilirim. memnuniyetle kullanıyorum. herkese rastgele arkadaşlar.

fisherman

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şeref Bey'in önerisini de incelemenizde fayda var bence...
Acele etmeyin.

Yeni kamışınız şimdiden hayırlı olsun.

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Şeref Bey'in önerisini de incelemenizde fayda var bence...
Acele etmeyin.

Yeni kamışınız şimdiden hayırlı olsun.
inceledim o kamışıda internetten gene baktım ama abi şimdi senin önerdiğinle o kamış arasında gidip geliyorum sence hangisini alayım.bu işi bu gün bitirmek istiyorum :D

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
inceledim o kamışıda internetten gene baktım ama abi şimdi senin önerdiğinle o kamış arasında gidip geliyorum sence hangisini alayım.bu işi bu gün bitirmek istiyorum :D
Merhaba ,
Benim , Şeref Ağabeyin önerdiği kamış hakkında bilgim yok. Kullanmadım. Yakınımda kullanan da olmadı. Ama Şeref Ağabey , bir ürün öneriyorsa , kesinlikle dikkate almak gerekir.
Benim önerdiğim kamışı , ben kendim kullandım. Hani memnun kaldım mı , evet memnun kaldım. O fiyata göre , gerçekten iyi , bir ürün. Ama ben bot ile av yaparken Lineaeffe mustang , 2. takımım dı. onu da belirtmem gerekir. Yani sana şunu al , ya da bu daha iyi olur demem yanlış olur. Lineaeffe mustang kullandım , memnun kaldım. Halende kamış çantam da duruyor.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
abi bu önerdiğin kamışı sen kullandınmı tavsiye edermisin nette bunla ilgili bikaç video buldum izledim gayet hassas bi kamış ama esneyen kısım sadece uç kısmımı acaba komple mi esniyor acaba ucuz fiber kamışlar gibi
Bence satıcıya sor..
Ben kullanmadım.

serkand09

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
küçük balıkları ufak vuruşlar olarak hissedebiliyorum. en son Ildır'da gittiğimde iki adet çipura yakaladım ve çok fazla uğraştırmadı beni o balıklar. Ya çok açtılar, çipuraya has emme hareketiyle değil de yemi tek hamlede aldılar, ya da keramet kamışta :) çok rahat çekebildim. Kamış kesinlikle ikiye katlanmıyor...
abi tavsiyen için sanada teşekkür ederim senin önerdiğin kamışıda aldım.inşallah üzmez beni :D