Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekneden çipura,mercan avı için kamış tavsiyesi

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
TEŞEKKÜRLER EŞREF ABİ. ÇOK ARAŞTIRMA YAPINCA İNSANIN AKLI KARIŞIYOR. BİRDE MALZEMELERİ TANIMAYINCA ZOR OLUYOR. HİSSİYATI İYİ BALIK GELİNCE DE ÇOK KIVRILMAYAN BİŞİ ARIYORUM. Lineaeffe mustang 150cm İLE AÇILIŞI YAPALIM BAKALIM
Aldınız mı?

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lineaeffe mustang 150cm aldım. gayet iyi. çok kıvrılmıyor balık çekerken u olmuyor yani. hassasiyetine gelince zaten misinaya hafif dokunuyorum ben. o nedenle balık hareketlerini sezmem kolay oluyor
Ben de Cinnetic Tanera 150 olanı kamışı aldım, araştıranlar için yorumum dursun burada.

cupraavı

Üye
Adı
gökhan acar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de Cinnetic Tanera 150 olanı kamışı aldım, araştıranlar için yorumum dursun burada.
tekneden çupra avı için
beden için okuma bluefish 0,34 misina
köstek için okuma bluefish 0,31 misina
uygun olur mu acaba

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tekneden çupra avı için
beden için okuma bluefish 0,34 misina
köstek için okuma bluefish 0,31 misina
uygun olur mu acaba
Üstadlar cevap verirler herhalde. Ben pek bilgili değilim ama arkadaşımın önerisiyle 'Nippon Ghost Fluorocarbon 0,278' aldım beden yapmak için. Köstek için de beden için de aynı misinayı kullanıyorum.

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
merhaba foruma yeni uye oldum mesajların cogunu okudum ve tavsiye ettiğiniz kamış hoşuma gitti kamış hassasmı balığı çekerken u oluyormu kamışı anlatabilirmisiniz bahsettiğiniz kamıştan neredeyse kimse bahsetmemiş

aykut kilitcioglu

Aktif Üye
Adı
aykut kilitcioglu
Mustang kullanıyorum.genelde caparide.oldukça sağlam kamış.250 gr rahat çalışıyor.tek sıkıntısı 450 gr agirligi

enkurnaz

Yeni Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Noeby infinite boat kullanıyorum. Aliexpress den almıştım.189 gr.FUJI ALCONITguides and FUJI reel seat.tekne kullanımı için iyi bir kamış. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim.

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Mustang kullanıyorum.genelde caparide.oldukça sağlam kamış.250 gr rahat çalışıyor.tek sıkıntısı 450 gr agirligi
merhaba sağlam demissiniz birde hassaslığı nasıl tekneden cupra mercan için alacagım istediğim kamış u olmayan ama hassas butcem 250 tl